Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távol élek egy nagyobb várostól nem találok senkit magamnak?
Figyelt kérdés
Interneten semmi nem jön össze, tele van fura emberekkel, legtöbbször egyedül vagyok2019. aug. 13. 17:31
2/8 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Pedig főnyereménynek mondanak a nők. 😋 31F
3/8 A kérdező kommentje:
Ertem
2019. aug. 13. 17:46
4/8 A kérdező kommentje:
Nálad mi az oka? 31f
2019. aug. 13. 17:58
6/8 anonim válasza:
Elöször is fiú vagy lány vagy? Interneten is lehet találni niüekem sokszor összejött kis településen lakom én is! 25F
7/8 anonim válasza:
Én egy nagyobb város vonzáskörzetében élek, és így sincs 30 felett sem senkim. Ha valaki kicsit is szimpatikus, borítékolható, hogy minimum 200km-re él tőlem. Barátságon kívül semmi nem alakult, és ismerve magamat, a szokásaimat, az érdeklődési körömet stb. nem is látok rá sok esélyt, hogy találok párt magamnak.
8/8 anonim válasza:
Miért milyen érdeklődési köröd van? Ne légy pesszimista! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!