Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderről mi a tapasztalatok, javasolnátok?
Nekem hagyomanyos parkereso oldalakkal kapcsolatban van tapasztalatom, de mar regrol, mert mar nagyon regota nem probalkozok igy. A tinder is az vegulis. Valami olyasmi pszichologiai hattere van az internetes tarskeresesnek, hogy a tarskereso oldalak olyanok, mint egy aruhaz nagy termekvalasztekkal es ezert meg az is nagyon valogatni fog, akinek amugy a belso kisugarzas fontosabb, mint a kulso. Mert ott van az emberekben, hogy hatha talal egy jobbat masnap, vagy a kovetkezo heten. Sokan egyszerre tobb emberrel is felveszik a kapcsolatot, tobb vasat tartanak a tuzben, de egyiket sem fogjak valasztani. A kuldott fotok is olyanok, hogy mindenki a legjobbat teszi fel es emiatt a valos talalkozas meglepodest hoz. A vegen nem tudnak valasztani, csak varnak es varnak es evekig ott vannak a tarskereson es varjak a csodat. Sok tarskereso eleve nem komoly szandekkal van fent. Sok a poenbol csinalt profil.
A tinder meg mar eleve a kulsore van kihegyezve, ha nem vagy kimezetre a legjobbak kozott, akkor kevesen fognak szimpatikusnak talalni.
A tarskereso oldalakkal egy valaki jar jol, aki uzemelteti. Reklambevetelek, premium elofizetesek.
De ha ket embert a sors a valo eletben hoz ossze, veletlenul, akkor sokkal valoszinubb, hogy lesz kozottuk valami es hogy abbol komoly kapcsolat lesz. Mert az olyan egyedi dolog es meg ha valaki nem is hisz a sorsban, akkor is erzi, hogy milyen kivetelesen szerencses. Ertekesebb is az, ha a sors hoz ossze valakivel. Olyan, mintha az utcan setalva belebotlanal egy aranyrogbe. Nem csak az aranyrognek orulsz, hanem a szerencset is nagyon ertekelni fogod.
Nem olvastam el a leírást, leírom az tapasztalataimat:
Ha jól nézel ki, bármilyen netes felületen meg tudsz ismerkedni bármilyen nővel, nem kell még írnod sem, mert ők fognak rád írni. Átlagos külsővel viszont felejtsd el a netes társkeresést a Tinderrel együtt. Senki nem fog jobbra húzni, ha mégis, hiába írsz, válaszolni nem fog. A bemutatkozás másodlagos, a külső az első. Semmit nem vesztesz a regisztrációval, itt is fizetni kell dolgokért, de nincs limitálva az üzentküldés. A többi oldalt ezért untam meg, ha lett is volna valaki a láthatáron, üzenetet csak pénzért tudtam volna küldeni. Ingyenesen csak korlátozott számú lányt tudsz jobbra húzni, de pár óra szünet után ismét van lehetőséged jobbra húzni a szimpatikus lányokat. Én már hónapok úta meg sem nézem az adatlapokat, mindenkit húzok jobbra. Szerinted történt valami? Semmi. Tesztképpen kicseréltem a képem egy jól kinéző férfiéra, hirtelen mindenki jobbra húzott és még az üzeneteimre is válaszoltak.
Amit az elozo valaszolo irt, arrol lattam egy diagramot. Az a diagram a ket nem parvalasztasi szokasait mutatja.
Az volt rajta, hogy volt alul 10 no es felul 10 ferfi, kinezet alapjan sorba allitva. 1-es a csunya, 10-es a legszebb/legjokepubb.
Nyilakkal volt jelolve, hogy ki kit valaszt.
Az osszes no az 1-estol a 10-esig csak a 10-es ferfit valasztotta, az 1-9-est senki, vagyis mindegyik nonek csak a legjobb ferfi kellett.
A ferfiak mar normalisabbak voltak, mert toluk mar mentek nyilak a 4-10-es nokig, vagyis a ferfiak beertek az atlagos nokkel is.
Erdekes volt, hogy a 10-es not megint kevesebben valasztottak ki. Valoszinuleg azert feltek kivalasztani a 10-es not, mert egy kulsore tul jo not mar nehez megtartani, vagy eleve elerhetetlennek gondoltak.
Ez a diagram felfoghato egy tarsadalom szatirakent, de nem is all nagyon tavol a valosagtol.
van nőként 30 találatom de egy pasi sem ír rám ...
mi a tökömért jelöl be ha képtelen annyit írni h: szia
szóval franc sem érti a pasik nyavalygását h Tinderen nincs nő ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!