Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire akadályoz az ismerkedésben, ha a nő keveset keres?
Tegyük fel, hogy külsőre teljes mértékben bejön, a beszélgetések során pedig egyre jobban úgy tűnik, hogy a világról is hasonló módon gondolkodtok. Titeket mennyire zavarna, hogy a nő csak nettó 160 ezret keres?
(Diplomája van, gyerekekkel foglalkozik)
A pénzhez való hozzáállása jobban érdekelne.
Ha engem mint párját potenciális fizetés kiegészítésnek tart az zavarna. Tehát ha elvárná, hogy én fizessek többet (indokolatlan mértékben).
Pozitív példa esetén bizonyára jobban beosztja a keresetét, mint aki háromszor annyit keres. Tehát lehet hogy rábíznám az anyagiak jelentős részét
Tehát alapvetően nem kizáró ok
Tuti, hogy pályaváltás ötletét felvetném. Annyi pénzért nem kellnék ki az ágyból.
De ha tényleg örömmel csinálja akkor nem kényszeríteném rá
Engem nem zavarna, de volt már korábban hasonló barátnőm, és pont hogy őt zavarta, nem engem...
34/F
Előző barátnőmnek nettó 0 HUF volt a keresete.
Nem zavart.
Ha tisztességesen dolgozol, élvezed, amit csinálsz, nem igazán zavarna a te esetedben sem.
Ahol én lakok ez "átlagnak" számít, nem "kevésnek".
Amúgy nem érdekel. Jártam már egyetemista lánnyal is, akinek nulla bevétele volt, ott se érdekelt, hogy mennyi pénze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!