Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire akadályoz az ismerkedésben, ha a nő keveset keres?
Tegyük fel, hogy külsőre teljes mértékben bejön, a beszélgetések során pedig egyre jobban úgy tűnik, hogy a világról is hasonló módon gondolkodtok. Titeket mennyire zavarna, hogy a nő csak nettó 160 ezret keres?
(Diplomája van, gyerekekkel foglalkozik)
Köszi az eddigi válaszokat.
Nem várom el senkitől, hogy eltartson. Együttélés esetén külön kasszán is lennék, ha a másik úgy akarja. Lényegében amennyire igazságosan csak lehet, mindent 50-50%ban fizetni.
Alapvetően spórolós vagyok, de igyekszem ésszel csinálni. Például a vitaminokon nem spórolok, hogy utána esetleg a betegségek miatt kétszer annyi pénz elmenjen stb...
Először azt hittem úgy érted, hogy ő alig hív alig ír alig jön hozzám.
Amúgy ez bazira nem zavarna.
Pont így jártam most Tinderen egyik matchemmel. Volt egy aranyos, de nagyon alacsony és még gyerek testű/arcú lány, aki óvónőként dolgozik. Sokat törtem a fejemet, mert láttam egy rendes lány, komoly kapcsolatot keres, de végül nem írtam neki, mert összeadtam ezeket a negatív tulajdonságokat és úgy gondoltam "nem éri meg" nekem.
Volt már 0 Ft-ot kereső barátnőm, de ő az egyetemen olyan szakra járt aminek az elvégzésére büszke lehetett az ember, később jó elhelyezkedési lehetőségek voltak benne. Sajnos az óvónő / tanító (/ tanár) szakra jelentkezők értelmi szintje az elmúlt években adaptálódott a fizetésekhez.
Summa: önmagában nem gátol meg, de sajnos egy elég negatív tényező. (2,5x-ét keresem csak főállásból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!