Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keveset kereső és nőknél sikertelen férfiak, szerintetek minden megváltozna nálatok ha hirtelen havi nettó 400-600 ezret kezdenétek keresni?
Tegyük fel, havonta 600 ezer nettóm lenne.
Abból félre tudnék tenni évente (mondjuk kerekítsünk), 3,5 millió forintot. Az azt jelentené, hogy néhány év, és már hozzá is tudnék jutni egy saját lakáshoz, amelyre egyébként esélyem sincsen.
A saját lakás már önmagában férfiúi önbecsülést adna. De lenne azért más előnye is. Például az életmód. Meglenne a szabadságom, a hatalmam a saját életem felett. Azt veszek, amit akarok a boltban, nem kell számolgatni a pénzt. Azaz eltűnne a pénz miatti stressz. Ez boldogabb mindennapokat jelentene, ami bizony a kisugárzásomon is meglátszana.
Valószínűleg beszereznék egy jó kocsit, olyat, amilyet szeretnék. Szerintem az már 4-5 millióból meglenne. És persze az autó szintén olyan státuszszimbólum, ami bizony befolyásolja a nőknél való sikerességet.
Szabadidős tevékenységet. Itt megint csak olyan költséges dolgokra futná, amikre jelenleg nem. Például személyi edző melletti sportolás. Vagy heti rendszerességgel egy masszázs. Itt is azt tudom mondani, hogy ezek boldogabbá tennének, a boldogságot pedig megérzi a környezet.
Ki tudja, lehet egyszer igénybe vennék egy stylistot, amelyik profi szakmai szemmel meg tudja állapítani, hogyan újítsam fel a ruhatáramat.
Nem jut jelenleg eszembe több így elsőre, de a pénzben ez a szép. Nem is kell tervezned. Ha van pénzed, akkor eszedbe jut valami, és megszerzed.
Pénz=lehetőségek.
Szóval igen, azt gondolom hogy egy csomó pasi könnyebben ismerkedne, ha a havi szabadon elkölthető pénze (étteremre, hobbikra, fodrászra, stb) nem 10.000 forint, hanem 100.000 forint lenne.
De ez a nőkre is ugyanúgy igaz. Én személy szerint sokkal többet mozdulnék ki emberek közé, (színház, mozi, kiállítások, uszoda, tánctanfolyam, mézkóstoló, stb) ha több pénzem lenne. Egyetemistaként elég szoros a költségvetésem. (Nem panaszkodom, eltartanak, van mit ennem, van hol laknom.)
N
2-es...
én vagyok lelki roncs? Kisapám, az anonim beszólogatás tudod mit árul el egy ember személyiségéről? Egyrészt, hogy gyáva. Másrészt, hogy valami rohadtul nincs rendben vele. Ugyanis aki rendben van lelkileg, az nem érzi szükségét, hogy gyáva módon anonim próbáljon gyalázkodni. Ilyet a kisebbségi komplexusos frusztrált boldogtalan emberek szoktak.
acelsziv... na ne röhögtess már, te gyáva sz@r...
Válaszodból adódik, hogy még is az vagy, különben nem lennél ilyen támadó. ;)
Semmi nem változna meg. A pénzen semmi nem múlik, ha az ember csak társat akar de nem családot. Igazából a gyerek a drága, de azt úgysem akarok.
A külső számít szinte csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!