Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként szégyellem a havi keresetemet, így nem nagyon
merek ismerkedni, van olyan, aki elfogadná, hogy nagyon
keveset keresek?
Nő vagyok. Havi 180-at keresek. Sose éreztem hogy emiatt szégyellem kellene magamat.
2021. máj. 25. 18:38
A kérdés valójában az: van olyan jóképű, gazdag férfi aki így is elfogadna engem?
2021. máj. 25. 18:47
Közszférában ennyit fizetnek, nemtől függetlenül.
Rákényszerítik az embert, hogy szimbiózisban éljen valakivel.
2021. máj. 25. 18:57
24/42 A kérdező kommentje:
Leírtam világosan, hogy nem támogatói kapcsolatot keresek. Nem szempont, hogy gazdag legyen a férfi, annyit várok el, hogy ne legyen munkanélküli.
Sok férfinek nem számít, hogy mennyit keres a nő. Regisztrálj társkeresőre, ismerkedj, menj el randizni. Lesznek olyanok, akiket nem zavar, hogy mennyit keresel.
2021. máj. 25. 19:26
24: Szerintem itt nem is támogatói kapcsolatra gondolt a 23-as, hanem hogy párkapcsolatban közösen valakivel feleződik a rezsi stb, ha együtt éltek. Sima együttélés, nem támogatás.
2021. máj. 25. 19:36
Szerintem meg nem az a lényeg hogy mennyit keresel..Hanem az hogy milyen jól tudtok kijönni egymással,legyen harmónia és érzelem a kapcsolatotokban.Onnatól kezdve minden haladni fog és nem lesz probléma mert ketten át fogtok hidalni sok mindent...Egy értelmes pasi ugysem azt fogja nézni hogy mennyi a kereseted,hanem egészen más lesz a nézete... Úgyhogy ezen ne aggódj... /mondom úgy hogy én is hasonló beosztásban vagyok/ ffi ként....
2021. máj. 25. 19:38
Nekem főnyeremény lennél. Ennyi alapján.
2021. máj. 25. 19:47
"
Az a baj h a mai világban a nőket..."
Az megvan, hogy a kozferaban bértábla van?
Mellesleg nőként is lehet jól keresni
2021. máj. 25. 21:21
250-300 nettó körül keresnek kezdő HResek, akiknek a fele olyan buta, hogy a tollat nem tudja hogyan kell megfogni.
Sajnálom, hogy ennyit keresel. Nálam sajnos probléma lenne, mert hiába keresek valamivel átlagon felül, te sajnos meredeken átlagon aluli vagy fizetve. Innentől az életszínvonal amit közösen el tudunk érni, az sajnos az átlagos, vagy az alatti szinten lesz. Pl lakásvásárlás közel lehetetlen, onnantól kezdve gyerek szintén...
De ne aggódj, rengeteg kamikaze pasi van, akit kicsit sem érdekel mennyit keres a párja.
2021. máj. 25. 22:45
Kapcsolódó kérdések: