Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként szégyellem a havi keresetemet, így nem nagyon merek ismerkedni, van olyan, aki elfogadná, hogy nagyon keveset keresek?
Persze, hogy van. De van valami, amit fontosnak tartok megemlíteni. Olyannal szerencsés összejönni, akivel nagyjából hasonló a színvonalatok, meg az elképzeléseitek a pénzt és a költekezést illetően. Nagyon sok konfliktushoz vezethet az, ha az egyik fél bármit megengedhet, a másiknak meg éppen alig telik az alap dolgokra. Ott nagyon sokszor nem tudják beleképzelni magukat egymás helyzetébe a felek és jönnek a problémák.
Egyébként legalább van jövedelmed. Én turizmusban dolgoztam "azelőtt" és most nem kellek sehová.
Szerintem mindegy. Dolgozol és ha úgy van, majd keresel másik helyet. Nem kell ezen ennyit rugózni. Engem se érdekel. Most jól keresek, lehet, hogy 1 hónap múlva meg nem. Aztán megint jól. Keress jobban fizető állást, ha szerinted ez bármit is befolyásol.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!