Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként szégyellem a havi keresetemet, így nem nagyon merek ismerkedni, van olyan, aki elfogadná, hogy nagyon keveset keresek?
Figyelt kérdés
Fontos,hogy támogatói kapcsolat szóba sem jöhet, az minden létező erkölcsi elvemmel ellentétes.2021. máj. 25. 17:52
11/42 A kérdező kommentje:
Nem sok, maximum 4-5 ezer Ft havonta. Okosan kell vásárolni, mindent akciósan veszek, amin tudok, azon spórolok, vezetem a kiadásaimat.
2021. máj. 25. 18:10
12/42 anonim válasza:
A kereseted nem korrelál az emberi minőségeiddel, tehát a rövid válasz: van, aki elfogadná.
Hosszabb válasz: aki a kereseted alapján utasít(ana) el, avval jobb össze se jönni. Csak nyersz vele, h távol maradsz tőle!
Sok sikert a keresésben és főleg a találásban!
13/42 anonim válasza:
Ha csinos, szép arcú nő vagy, akkor semmi gond.
14/42 anonim válasza:
Ha te megvagy a pénzedből akkor jó az.
16/42 A kérdező kommentje:
Nekem is pótlékkal ennyi.
2021. máj. 25. 18:20
17/42 anonim válasza:
Többször annyit keresek, mint te, és az utolsó csaj, akivel ismerkedni próbáltam, egy pénztárosnő volt, akiért teljesen odavoltam. Pont nem érdekelt a keresete. Legyen annyi, hogy a létfenntartása meg legyen oldva (ne szoruljon rám), onnantól pedig már egészen máson múlnak a dolgok.
18/42 anonim válasza:
Mondjuk Budapesten azért lehet találni jobban fizeto állást. Bár gondolom nagy a konkurencia is a piacon. (sok a jelentkező) amúgy telleg ügyes vagy hogy ennyiből Pesten kijössz.
19/42 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm az egyik multinál pénztáros és árufeltöltő, jóval többet keres nálam.
2021. máj. 25. 18:24
20/42 anonim válasza:
Hát ez a nőci egy kínai boltban volt eladó, kötve hiszem, hogy agyonfizették volna. De nem is ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!