Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Haveromnak miért jönnek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haveromnak miért jönnek össze a csajok,nekem miért nem?

Figyelt kérdés
Van egy spanom aki azt mondja hogy mindig ő várja meg hogy keressék a nők szexuális ajánlattal,és amikor igy tesz és levegőnek nézi a nőket mindig meg is keresik.Bezzeg én aki tiszteli a nőket és mindent megtenne csak hogy 10 percig sétáljon egy lány vele,engem meg levegőnek néznek.
2021. máj. 21. 09:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Tavaly még az bosszantott fel nagyon, amikor állítólag férfiak (!) voltak akik nem hitték el, hogy Puskás Peti volt már 500 nővel. Miközben én ismerek olyan férfiakat személyesen, akik huszonéves korukban voltak már 50-100 nővel. És se nem százmilliomosok, se nem modellek, se nem hírességek.
2021. máj. 21. 11:10
 12/23 anonim ***** válasza:
51%

#10: Tanulmányoztam a pszichológiát. Arról lehet szó, hogy ha a tény elfogadása összeomlasztaná az eddigi világképüket és így inkább a valóságot torzítják, mintsem elismernék.

Mint mikor a vallásos jön az ostobaságokkal vagy mikor a proli azzal, hogy becsületesen nem lehet meggazdagodni (miközben sokszor ő is becstelen a maga szintjén).

Ha elismered, hogy valami lehetséges, amit lehetetlennek gondoltál, valami lehet etikus is, amit bűnösnek gondoltál, akkor egyúttal azt is el kell ismerned, hogy egész eddigi életedet tévedésben élted le. Minél idősebb vagy, annál fájdalmasabb ez a felismerés.

2021. máj. 21. 11:18
 13/23 anonim ***** válasza:

de nyomikaim, nem arrol van szo, hogy van olyan ferfi, aki sikeres a noknel es annyit dug meg, amennyit akar, mert ezt senki nem vitatja, hogy ilyen letezik.

arrol beszelunk, hogy olyan egyszeruen nincs, hogy o leszarja a noket meg levegonek nezi meg paraszt veluk es akkor a nok onkent futnak a penisze utan. mert lehet akarmilyen sikeres jo csavo, ha szarik a nore es bunko vele, a no nem fog nala teperni, plane, ha csak szex kell a pasinak es ezt tudja a no is. (oke, nyilvan van kivetel, mert a te ismerosod ismerose hallotta, hogy valaki sirva konyorgott a helyes, de bunko fuckboynak, hogy dugja meg.. nyilvan.)

de a sikeres ferfiak altalaban azert tepernek a nonkel, bokolnak nekik, kedveskednek veluk. meg ha ez a kedveskedes es bokolas csak azert van, hogy megdugjak oket, de akkor sem lesznek taplok a nokkel. ezt hivjak ugy, hogy hulyites, a fuckboyok mesteri szinten uzik.

(es azt most ne keverjuk ide, amikor egy hosszu parkapcsolatban konyorog a no, mert szerelmes. nem

errol beszelunk, hanem kalandozasrol, szexkapcsolatrol.)

tehat ha valaki azt mondja, hogy sok not megdug, az lehet akar hiheto is. DE ha valaki azt mondja, bunko a nokkel es azok megis felajanlkoznak neki szexre, az nagy esellyel HAZUG KIS g.ci.

2021. máj. 21. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:
amugy nem ferfi vagyok, nem tudom, ezt honnan szeditek. szoval nem az van, hogy feltekeny vagyok es ezert inkabb azt mondom, tuti hazudik a csavo.. no vagyok es tudom, hogy mukodnek a nok, ezert is irom, hogy ilyen NINCS, hogy ignoralnak es te meg rohansz a pasihoz. latszik, hogy nem sok kozotok volt meg (valosagos) nohoz. ja, persze, a szobatarsad ismerose pont hallotta.. aha, ez kb annyira hiteles forras, mint hogy a falusi marika nenik azt pletykaljak az oltasrol, hogy csipet tesz beled, lol.
2021. máj. 21. 11:23
 15/23 anonim ***** válasza:

#13: Pontosan ez a HIEDELEM az, ami életben tartja például a PUA-t.

Mert az egyszeri FELÜLETES szemlélő pontosan ezt látja. Hogy akár szórakozóhelyen, akár fesztiválon, de még a neten is a jól öltözött, ápolt, igényes férfiak a profi stúdiófotókkal hódítanak. Aha...

Csakhogy ők már csak ugyanazért sem lehetnek elég hatékonyak, mert túl sokat adnak magukra. Ez nem csak költséges, de a nőnek azt jelzik, hogy ők EL AKARJÁK ADNI MAGUKAT, vagyis önként rendelődnek alá már az előtt, hogy megszólították volna a nőt.

A valóság az, hogy ha egy nőnek valaki bejön, akkor szakadtan is bejön, ha nem, akkor meg öltönyben sem.

Nyilván aki szakadt, azzal nem áll össze olyan nő, aki az ápolt, öltönyös pasikra bukik, de attól, hogy valaki felvesz egy öltönyt vagy a külsejére költ egy halom pénzt nem fog bejönni olyan nőnek, akinek AMÚGY NEM JÖNNE BE.

Ha meg még nem is önmaga, akkor öngólt is lő vele.

Továbbá, ha egy nő és egy férfi bejön egymásnak, akkor ha hamar szexelnek, akkor csak utólag derül ki, hogy a lány mondjuk orvostanhallgató, a férfi meg az anyjával él 30 évesen és minden héten füvezik a haverokkal, de az aktus ekkorra már megtörtént.

Amikor egy szőrmebundás, ultraigényes lány megy kézenfogva egy suhogónadrágos, koszos, szakadt sportcipős néger sráccal sem hiszem, hogy különösebben a jólöltözöttsége számított a gyereknek...

Én férfiként nem állok bele olyan vitákba, ahol nők panaszkodnak arról, hogy egy Vasvári Vivien külsővel lehetsz flegma anyagias és így is lesznek férfiak, akik a kegyeidet keresik, ha meg duci átlagcsaj vagy, akkor ha nem adsz jeleket, akkor még leszólítani is kevesen fognak és olyan elvárásokat támasztanak veled szemben, hogy tudsz-e főzni meg mit vállalsz az ágyban.

Mert tudom, hogy vannak férfiak, akik minden pénzt kifizetnek ilyen mű nőkért és az átlagos lányt is lefikázzák.

De a nők rendszeresen beleállnak abba, hogy vannak férfiak, akik úgy simán bejönnek a nőknek és ha a küllemük másodlagos.

Ha Jason Momoa vagy Jeremy Meeks az aluljáróban fetreng is lesz nő, aki meg akarja majd őt menteni.

Ha Michael Cera öltönyben, úriemberként, tisztelettudóan ismerkedik is rengeteg nő fogja elhajtani vagy csak meghivatni magát.

2021. máj. 21. 11:40
 16/23 A kérdező kommentje:

ma 11:40

Teljes mértékben egyetértek ezekkel a soraiddal

"Ha Jason Momoa vagy Jeremy Meeks az aluljáróban fetreng is lesz nő, aki meg akarja majd őt menteni.

Ha Michael Cera öltönyben, úriemberként, tisztelettudóan ismerkedik is rengeteg nő fogja elhajtani vagy csak meghivatni magát."

2021. máj. 21. 12:09
 17/23 A kérdező kommentje:

Még ezek is igazak

"A valóság az, hogy ha egy nőnek valaki bejön, akkor szakadtan is bejön, ha nem, akkor meg öltönyben sem.

Nyilván aki szakadt, azzal nem áll össze olyan nő, aki az ápolt, öltönyös pasikra bukik, de attól, hogy valaki felvesz egy öltönyt vagy a külsejére költ egy halom pénzt nem fog bejönni olyan nőnek, akinek AMÚGY NEM JÖNNE BE."

NYILVÁN ITT JÖNNEK MOST A NŐK A KISUGÁRZÁS DUMÁVAL.

2021. máj. 21. 12:11
 18/23 A kérdező kommentje:

Amúgy minden sorod igaz,sajnos a nők nem szeretik hallani az igazságot,és egyenesen halálba kivánják azt a pasit aki megmondja a tutit.

2021. máj. 21. 12:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Az incel subkultúrák hogy jönnek ki egymással? Pl vannak olyanok, akik szerint a pénz a minden. Mások szerint a kinézet. Ők hogy jönnek ki egymással, hogy nem teljesen ugyanabban hisznek?
2021. máj. 21. 12:26
 20/23 anonim ***** válasza:
76%

kerdezo, te baromi frusztralt vagy.

a 15-os kommentejeben annyi igazsag van, hogy ha valaki nekem bejon, akkor nyilvan farmer-poloban is be fog jonni vagy egyszerubb cuccokban, nem kell oltonyben vagy 40 ezres polokban feszitenie. DE azert ne legyen igenytelen suttyo, tehat van az a szint, ami alatt lehet fizikailag akarmilyen vonzo, nem fog erdekelni. ha pl. budos, izzadtsagszagu, vagy koszos, lyukas cuccokban van, az nalam offos, tehat NEM, NEM FOGJAK A NOK A BLAHA ALULJAROBOL IS HAZAVINNI JASON MOMOAT. ilyen barmsagokat nem

tudom, honnan szedsz komolyan. de akkor ebbol kiindulva, feltetelezem, te is hazavinnel

egy palvin barbi kinezetu not, ha epp az aluljaroban lone be magat a hugyfoltos ruhajaban, ugye?

azzal meg nemtudom, mi a baj, hogy ha xy nem vonz, oltonyben, uriemberkent se fog vonzani. es??! kotelezo lenne mindenkitol nedvesedni, aki felvesz egy oltonyt es van 2 kedves szava hozzam?! ez nem igy mukodik. nincs ezzel baj, a baj azzalvan, hogy ti ezt ugy allitjatok be, mint valami szornyu elitelendo bunt, amiert a noknek buntudataot kene erezniuk.

2021. máj. 21. 12:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!