Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Haveromnak miért jönnek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haveromnak miért jönnek össze a csajok,nekem miért nem?

Figyelt kérdés
Van egy spanom aki azt mondja hogy mindig ő várja meg hogy keressék a nők szexuális ajánlattal,és amikor igy tesz és levegőnek nézi a nőket mindig meg is keresik.Bezzeg én aki tiszteli a nőket és mindent megtenne csak hogy 10 percig sétáljon egy lány vele,engem meg levegőnek néznek.
2021. máj. 21. 09:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

Rossz helyen keresel és hülyéket sikerül kifognod. Engem pl ignorálnának, ugyanezt tenném és többet nem is foglalkoznék az illetővel.

26/N

2021. máj. 21. 09:29
 2/23 anonim ***** válasza:
21%
A haverodnak Chad kinézete van, neked meg nincs. A nőknek Chad kell, érte bármit megtesznek.
2021. máj. 21. 09:30
 3/23 anonim ***** válasza:
78%

1. Ő tökös, magabiztos, jó dumás, kezdeményező, férfias viselkedésű. Te nem.

2. Ő jól néz ki, te nem.

Lehet a kettő közül csak az egyik igaz, de az is éppen elég.

2021. máj. 21. 09:36
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

1. a haverod valoszinuleg kamuzik, olyan nincs, hogy egy ferfi ‘levegonek nez’ egy not, az meg teper nala a szexert. kis kamugep.

2. ettol fuggetlenul siman lehet, hogy sikeresebb a noknel, mint te. ennek sok oka lehet: szemelyiseg, stilus, kinezet, kommunikacios kepessegek, onbizalom.. ugy egyaltalan, tudja hogy kell csajozni.

3. az egy nonek se eleg onmagaban, hogy ‘tiszteled oket’. es?! ez alap. de tisztelet miatt senki nem fog lefekudni veled, mit vartal?!

4. ‘mindent megtenne csak hogy 10 percig sétáljon egy lány vele‘ na ez a ketsegbeesett pincsikutyasag szanalmas. latszik, hogy ra vagy gorcsolve es ez minden not taszitani fog. nem levegonek kell oket nezni, de aki ennyire ketsegbeesett, az senkit nem fog felszedni, azt garantalom.

5. ne masokkal foglalkozzal, mert mindig lesznek, akik jobbak/sikeresebbek nalad. inkabb arra fokuszalj, miert vagy ennyire kezsegbeesett, hogy 10 perc setaert barmit megadnal..

2021. máj. 21. 09:39
 5/23 anonim ***** válasza:
20%

Cuki.

A spanod az csak egy hereveregeto muci.

Nekem is volt egy gyari melos ismerosom, aki ha felvett egy inget (csak az volt neki), mar ultimate pinamagnesnek gondolta magat es a sok eretlen no meg tepert utana. Tudod miert nem erdekel? Mert nem akarok olyan novel kapcsolatot, akinek az ilyen tetszik es hagyja, hogy manipulalja valami bugris.

Kepzeld, a bugris 4-5 honapos kapcsikaknal tobbre nem is kepes, mert otthagyjak a nok. En evekre terveznek.

2021. máj. 21. 09:50
 6/23 Lazy Lover ***** válasza:
33%
valszeg a haverod helyes meg magas van jó dumája ennyi
2021. máj. 21. 10:04
 7/23 anonim ***** válasza:
34%

Jól kamuzik, mármint neked. A játszótéren is fültanúja voltam hogy egy takony gyerek előadta, hogy őt bejelölgetik a 14 éves lányok és mind dugni akarnak vele.

Jót nevettem magamban.

2021. máj. 21. 10:06
 8/23 anonim ***** válasza:

Addig áltatják magukat egyes béták azzal, hogy az ilyen férfiak kamuk, amíg nem volt ilyen szobatársuk/lakótársuk/szomszédjuk vagy közeli haveri társaságban egy és nem győződtek meg a SAJÁT SZEMÜKKEL ÉS FÜLÜKKEL arról, hogy a nők milyen veszedelmesen tudnak vonzódni hozzá.

Amikor olyanok hallatszanak át, hogy

"Nem érdekel a Kitti, annyi rib..cot dugsz meg, amennyit akarsz, csak engem szeress, mert nem tudok nélküled élni."

"Én bármit megteszek érted, de úgy nehéz, ha te nem akarsz semmit. Mondtam, hogy fizetem az albérletet, jól keresek/van lakásom, költözz hozzám, csak költözz el anyádtól."

Olyan is volt, mikor a lányt, aki a férfi combjába karolva, zokogva sírt, hogy ne hagyja őt el, soha nem volt semmi a főnökével, de ha kell akkor fel is mond és kitörli a telefonból a férfi kihúzta a liftig, majd leköpte, hogy legyen benne méltóság.

Ezek után a TAPASZTALATOK után kicsit nehéz abban hinni, hogy ezek a történetek kamuk. Biztos van az is, ahogy annyi gazdag ember sincs, aki annak akarja mutatni magát (meg fordítva is van, aki csórónak látszik és csücsül a százmilliókon), de ettől még ugyanolyan balgaság azt állítani, hogy ez mind kamu, mint az ellenkezőjét, amikor a köztudottan hantaboy kollégád jön mindig azzal, hogy ezt dugta meg azt szopatta.

De, hogy összetettebb legyen, néha még neki is összejöhet igazából 1-1 numera, csak mondjuk a 10% igaz, a 90% meg kamu.

2021. máj. 21. 10:51
 9/23 anonim ***** válasza:
anyucid a béta
2021. máj. 21. 10:52
 10/23 anonim ***** válasza:

8. Ezt én sem értem sok férfi miért olyan hitetlen, mint a 4-5-7. Ők tényleg nem ismernek nőknél nagyon sikeres férfiakat mondjuk a 20 legközelebbi ismerősük között? Azért nekem vannak tényleg jóképű, izmos, jól kereső, jó dumájú, magabiztos ismerőseim. Nyilván rengeteg csinos nővel tudnak lenni rövid idő alatt, ha akarnak.

Ezt a hitetlenséget utálom a legjobban, hogy más férfiak meg egyszerűen nem hiszik el, hogy létezik ilyen, csak mert ők nem éltek ilyet át személyesen vagy közeli ismerősük nem élt át ilyet.

2021. máj. 21. 11:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!