Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Haveromnak miért jönnek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haveromnak miért jönnek össze a csajok,nekem miért nem?

Figyelt kérdés
Van egy spanom aki azt mondja hogy mindig ő várja meg hogy keressék a nők szexuális ajánlattal,és amikor igy tesz és levegőnek nézi a nőket mindig meg is keresik.Bezzeg én aki tiszteli a nőket és mindent megtenne csak hogy 10 percig sétáljon egy lány vele,engem meg levegőnek néznek.
2021. máj. 21. 09:24
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

ma 12:26

"a pénz a minden. Mások szerint a kinézet. "

Próbálj meg pénz nélkül élni.Ha van pénzed de nem nézel ki jól egy örömlánytól pénzért kaphatsz szexet.De ha nincs pénzed sem és nem is nézel ki jól,akkor van a baj.

2021. máj. 21. 15:34
 22/23 A kérdező kommentje:

15-os kommentelő istenkirály.

ma 12:28

Te is azok közé a nők közé tartozol akik bort isznak vizet prédikálnak..

"NEM FOGJAK A NOK A BLAHA ALULJAROBOL IS HAZAVINNI JASON MOMOAT"

TE BIZTOS NEM MERT TE MEGSEM ÉRDEMELNÉD,DE MILLIÓ OKOS NŐ MEG NEM AZ ÁTMENETI ÁLLAPOTOT LÁTJA HANEM HOGY JASON MOMOA.

2021. máj. 21. 15:37
 23/23 A kérdező kommentje:

MA 12:28

"egy palvin barbi kinezetu not, ha epp az aluljaroban lone be magat a hugyfoltos ruhajaban, ugye?"

LÁTSZIK HOGY NŐ VAGY ELÉG SZÜKLÁTÓKÖRÜ VAGY.ELEVE ÁTMENETI ÁLLAPOT EZ IS,TEHÁT ÉN PL EGYBŐL 5 CSILLAGOS SZÁLODÁBA VINNÉM ÉS OTT ÁZTATNÁM EGY DARABIG A FÜRDÖKÁDBA,LECSUTAKOLNÁM TETÖTÖL TALPIG..EZEK EGYSZERÜ DOLGOK,NEM A LÁTSZAT ALAPJÁN KELL ITÉLNI.

2021. máj. 21. 15:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!