Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bántalmazó kapcsolatot akarok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazó kapcsolatot akarok? Fogadjam el magam, vagy mit kezdjek ezzel? (26/N)

Figyelt kérdés

Ne mondjátok légyszi, hogy hülye vagyok, tudom magamtól is.

Azzal kezdeném, hogy nem ért soha semmilyen trauma, tök boldog gyerekkorom volt szerető szülőkkel, soha nem bántalmazott senki és a kapcsolataim voltak normális pasikkal. Mindig is szerettem a durvább szexet és a legutóbbi kapcsolatomban a BDSM nem csak az ágyban valósult meg hanem 24/7 irányba ment a dolog. De azt érzem, hogy nekem ez nem elég...az a "baj", hogy ez csak úgy működik normális emberek között, ha vannak határok, van biztonsági szó és a domináns fél nem használja ki a másikat, pl egy vita alkalmával nem ezzel dönti el a kérdést, vagy a haragját sem tölti ki a másik félen. Szóval minden mindkét fél megegyezése alapján történik.

De pont ez a bajom, hogy arra vágyok, hogy valaki tényleg úgy bánjon velem kénye kedve szerint önzőn, ne legyen biztonsági szó, ne legyen beleegyezés. Valójában is félni akarok tőle és azt akarom, hogy ha úgy tartja kedve, bántson testileg és lelkileg, nekem ne legyen beleszólásom. Ja igen, mindent ezt amúgy szerető kapcsolatban.

Tudom, hogy ez rohadtul nem egészséges és korábban más jellegű probléma miatt jártam pszichológushoz is ahol beszéltünk erről is,de nem sikerült kideríteni, mi okozza ezt nálam és mi lenne a megoldás. (Nincs egyébként ezen kívül semmilyen mentális betegségem.)

Szóval volt bárki hasonló helyzetben? Fogadjam el, hogy ez van? Mert oké, hogy így érezném teljesnek az életem, de pl gyereket, amit majd szeretnék, biztosan nem mernék ilyen kapcsolatba vállalni.

2021. máj. 11. 16:42
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
28%
Úgy értve, foglalod a helyet a kórházban, azok elől, akiknek tényleg betegségük van.
2021. máj. 11. 20:48
 32/44 A kérdező kommentje:

30as, nem sajnàltatom magam, egyszerűen tapasztalatokat, ötleteket várok, meg mint mondam, jól esik ezt kiadni magamból, mert a környezetemnek nem szívesen beszélek erről.

"Felnőtt ember létedre a te dolgod a szexuális vágyaid kordában tartása..." "Mások mit megadtak volna egy jó gyerekkorért, jó kapcsolatokért, te meg itt sajnáltatod magad,hogy de rossz neked, mikor a te döntésed minden ilyen cselekvés."

igen, tudjuk, az élet nem fair, sajnálom, ga nem volt jó gyerekkorod. de az nem segít, ha rám haragszol. elárulod, mégis hogy változtassak? konkrét tipp? vagy csak leírod milyen idióta vagyok. mint mondtam, tudom magamról

elég egyértelmű, hogy szeretnék megváltozni. jártam pszichológushoz, valószínűleg elmegyek megint. de sajnos nem tudom csak úgy átírni az agyamat, bármennyire is praktikus lenne. ha tényleg nincs semmi trauma a háttérben (ettől tartok) akkor amit mondasz, az kb olyan, mintha azt kérdéd egy csokit szerető embertől, hogy érezze rossz ízűnek azt

2021. máj. 11. 20:56
 33/44 A kérdező kommentje:

amúgy remélem , hogy ezen alapon mondjuk a cigizőket vagy elhízott embereket is elítéled, mivel rombolják a saját egészségüket és nagyobb eséllyel kerülnek kórházba...

(másrészt fizetem a tb-t, vagyis a munkáltatóm fizeti, természetesen nem ingyen látják el az embert)

2021. máj. 11. 20:57
 34/44 anonim ***** válasza:

De akkor miért nem arra méssz, hogy ezt olyan keretek közt csináld, ami nem árt neked?

Akkor miért nem okosan próbálod űzni a dolgot?

Nem feltétlen annak kéne lenni a célnak hogy hagyod az egészet hanem akkor csináld úgy, ahogy nem lesz tőle bajod.

Mást nem tudok erre mondani.

2021. máj. 11. 20:58
 35/44 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen durva dolgokról van szó? Jó lennr ha többet írnál ezekről, hogy mégis hogy kell elképzelni.
2021. máj. 11. 21:12
 36/44 anonim ***** válasza:
Mi az a pozitív érzés, amit a legsúlyosabb dolgok (lelki terror, félelem) váltanak ki belőled, amihez egy "normál" szubmisszív kapcsolat nem lenne elég?
2021. máj. 11. 21:15
 37/44 A kérdező kommentje:

36os, hogy érted, hogy űzzem okosan?

a bdsm kapcsolat lett volna az okos és még ésszerű próbálkozás, de pont ez az, hogy ott is hiányérzetem volt, mert ott sem tehetett meg velem bármit a másik, az nem úgy működik, vannak határok amiket megbeszélnek a felek, eg közös megegyezés.ott van hatalmam és én nem akarok semmilyen hatalmat és határokat. de tényleg, bármi ötlet, nézőpont segít, szóval kérlek fejtsd ezt ki.

durva dolgokra rákérdezés alatt mit értesz? hogy mit szeretnék?

elcseszett tipikus bántalmazó kapcsolatot. ahol ha olyan kedve, mondjuk pl rossz napja van a páromnak, következmények nélkül bánthat szavakkal vagy tettekkel. nem fogadja el, ha azt mondom, hogy elég, ha nincs kedvem mondjuk szexelni, akkor is csinálja, ha rossz nekem és ezt élvezi. ahol akár abban sem lehetek biztos, hogy nem ölne meg, ha úgy tartja kedve

(igen igen, tudom, ez nagyon nem okés)

2021. máj. 11. 22:16
 38/44 A kérdező kommentje:
nem tudom megfogalmazni, hogy mity, milyen konkrét erzést váltana ki belőlem egy ilyen kapcsolat, ami eddig nem volt meg, egyszerűen érzem, hogy erre vágyok és folyamatos hiányérzet van bennem.
2021. máj. 11. 22:17
 39/44 anonim ***** válasza:

Ha lenne egy ilyen férfi, mondjuk a szomszédodban, ahol hallanád, hogy ez megy, mit gondolnál azzal a nővel kapcsolatban? Tudom, cserélnél vele, mert te ezt akarod, miközben az agyad tudná, hogy az nem jó, de helyénvalónak éreznéd?

Mert a nők ezt érdemlik, vagy mert ilyen egy igazi férfi, vagy éppen egy igazi kapcsolat.

2021. máj. 11. 22:26
 40/44 A kérdező kommentje:
nem érezném helyénvalónak, nagyon jól tudom, hogy ez nincs rendben és valami nem stimmel annak a fejében, aki ilyet akar akár tudatosan, akár tudat alatt. szerintem mindenki megérdemel egy boldog, szerető, egészsèges kapcsolatot. nem utálom magam, rendben van az önbizalmam, szóval nem amiatt szeretném ezt, mert úgy érezném, nem érdemlem meg a jót.
2021. máj. 11. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!