Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok szétverni egy kapcsolatot, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kollégám mindig dicséri a munkámat,keresi a mély szemkontaktust pár pillanatra,mindig valami ürüggyel felkeres,mellém ül mesél az életéről.Nem lehet nem észrevenni,hogy szeret a közelemben lenni és társalogni velem.

Màr fél éve ez megy: közeledik,de valahogy megtartja a tàvolságot.Én nem vagyok az a flörtölős csaj,nem kacérkodok ,de kedves vagyok vele úgyan úgy,mint másokkal.Mindig meghallgatom,ha valamiről mesélni akar.

A szemeiben egyszerre van szomorùság és öröm,miközben minduntalan keresi a mély szemkontaktust velem.

Erre múlthéten megtudtam,hogy élettàrsa van.Azóta is kedves vagyok vele,de kerülöm.Ő mégis valahogy mindenféle ürüggyel pár percre felkeres.Szerintem belahalok ebbe a helyzetbe.Felmondjak vagy maradjak erős és akkor talán elmúlnak az érzelmeink?! A baj,hogy ilyen jó munkahelyet nemigen fogok találni.

Hogyan viselkedjek vele?

2019. dec. 8. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy nem tetszik neked, és tartsa meg a kellő távolságot
2019. dec. 8. 16:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Mivel még nem mondott konkrétan semmit,ilyet nem mondhatok neki.
2019. dec. 8. 16:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy felmondj egy farok miatt.

A kapcsolatot ő veri szét, nem te.

Az ilyen párjukat megcsalni akaroktól ne szamits sok jóra.

Ismerkedj masokkal és beszéld meg vele. Ez be szokott jönni.

2019. dec. 8. 17:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mesélj neki valamit a "nem létező" fiúdról (hogy elszomorodjon). Ha szerelmet vallana - tapintatosan hárítsd el a közeledését.

Ffi.

2019. dec. 8. 18:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
En a helyedben kifaggatnam a hazasaggarol ha mar ugyis haverok vagytok,akkor latnad h mi hianyzik neki,tudnal adni neki tanacsot.Őszintén megbeszelhetnetek ezt a dolgot. Meg ha vissza is utasitod ő rajohet h ha magatol véget vet a kapcsolatanak akkor van eselye nalad. Igy nem ronditasz bele semmibe. Ez az ő dontese h mi a fontos neki.
2019. dec. 8. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Emberek sokszor benne vannak olyan kapcdoatban ahol valami hianyzik nekik,de mondjuk szeretik a parjukat.Az ő szemszogukbol csak egy kis örömöt,izgalmat keresnek máshol. Viszont a megcsalt fel nezopontjabol borzalmas arulas a megcsalas es evekre lelkileg serulnek is,nagy parkanysag. Ennek ellenere rengetegen űzik,mert lakas gyerek miatt ossze vannak zarva a.masikkal.Ha konnyebben lehetne lépni,uj lakasba koltozni,lehet fele ennyi se lenne a sunyiskodas,sokan új eletet kezdenek
2019. dec. 8. 18:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi az értékes válaszokat!

Azt hiszem tudom hogy mi hiányzik neki.

Nagyon sok mindenben ugyan az az érdeklődési területünk.Isten,élet,történelem,tudomány...egyszer azt mondta,hogy örül,hogy velem beszélgethet ilyesmiről,mert másokkal nem tud,mert nem érdekli őket.Szerintem legbelül "szellemileg" magányos.

2019. dec. 8. 22:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg beszelgess vele nyufgodtan!
2019. dec. 8. 23:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Na, ezzel a betoldással más megvilágításba kerül a dolog.

A kollégád előbb szakítson véglegesen az élettársával, aztán kis idő múlva mutatkozhattok a nyilvánosság előtt is kettesben. Az viszont nem előny, ha egy osztályon (részlegen stb.) dolgoztok...

2019. dec. 9. 09:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Én nem akarok okozója lenni egy szakításnak.
2019. dec. 9. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!