Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szétverni egy kapcsolatot, mit tegyek?
A kollégám mindig dicséri a munkámat,keresi a mély szemkontaktust pár pillanatra,mindig valami ürüggyel felkeres,mellém ül mesél az életéről.Nem lehet nem észrevenni,hogy szeret a közelemben lenni és társalogni velem.
Màr fél éve ez megy: közeledik,de valahogy megtartja a tàvolságot.Én nem vagyok az a flörtölős csaj,nem kacérkodok ,de kedves vagyok vele úgyan úgy,mint másokkal.Mindig meghallgatom,ha valamiről mesélni akar.
A szemeiben egyszerre van szomorùság és öröm,miközben minduntalan keresi a mély szemkontaktust velem.
Erre múlthéten megtudtam,hogy élettàrsa van.Azóta is kedves vagyok vele,de kerülöm.Ő mégis valahogy mindenféle ürüggyel pár percre felkeres.Szerintem belahalok ebbe a helyzetbe.Felmondjak vagy maradjak erős és akkor talán elmúlnak az érzelmeink?! A baj,hogy ilyen jó munkahelyet nemigen fogok találni.
Hogyan viselkedjek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!