Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmazó kapcsolatot akarok? Fogadjam el magam, vagy mit kezdjek ezzel? (26/N)
Ne mondjátok légyszi, hogy hülye vagyok, tudom magamtól is.
Azzal kezdeném, hogy nem ért soha semmilyen trauma, tök boldog gyerekkorom volt szerető szülőkkel, soha nem bántalmazott senki és a kapcsolataim voltak normális pasikkal. Mindig is szerettem a durvább szexet és a legutóbbi kapcsolatomban a BDSM nem csak az ágyban valósult meg hanem 24/7 irányba ment a dolog. De azt érzem, hogy nekem ez nem elég...az a "baj", hogy ez csak úgy működik normális emberek között, ha vannak határok, van biztonsági szó és a domináns fél nem használja ki a másikat, pl egy vita alkalmával nem ezzel dönti el a kérdést, vagy a haragját sem tölti ki a másik félen. Szóval minden mindkét fél megegyezése alapján történik.
De pont ez a bajom, hogy arra vágyok, hogy valaki tényleg úgy bánjon velem kénye kedve szerint önzőn, ne legyen biztonsági szó, ne legyen beleegyezés. Valójában is félni akarok tőle és azt akarom, hogy ha úgy tartja kedve, bántson testileg és lelkileg, nekem ne legyen beleszólásom. Ja igen, mindent ezt amúgy szerető kapcsolatban.
Tudom, hogy ez rohadtul nem egészséges és korábban más jellegű probléma miatt jártam pszichológushoz is ahol beszéltünk erről is,de nem sikerült kideríteni, mi okozza ezt nálam és mi lenne a megoldás. (Nincs egyébként ezen kívül semmilyen mentális betegségem.)
Szóval volt bárki hasonló helyzetben? Fogadjam el, hogy ez van? Mert oké, hogy így érezném teljesnek az életem, de pl gyereket, amit majd szeretnék, biztosan nem mernék ilyen kapcsolatba vállalni.
:DDD akkor mi a kérdés? Ezek nem durvák,csinálod stb. Na az ilyen vesztesekkel nincs empátiám, inkább szánalom van bőven bennem.
Tudod az ilyenek adják a lovat a beteg emberek alá, akik meg erőszakoskodnak a normálisakkal is.
Mit is nyavajogsz? Jó neked a megalázás, fájdalom.
Tényleg nem értem mi bajod, arra vágysz hogy jól elkalapáljanak,megkapod,minden happy.
Sose fogom megérteni, miért kell belerúgni a másikba.
Kérdező, ne itt keress segítséget. Ajánlom még a vezetett meditációkat amik esetleg segíthetnek.
De ne kezdj bele ilyen kapcsolatba, nem erre van szükséged és még több sebet fogsz csak okozni magadnak.
#23 szerintem senki nem akart belerúgni, inkább csak rávilágítani azoknak a nőknek a nézőpontjára, akik ténylegesen átéltek bántalmazást.
Ez eléggé fontos, mivel ha ezt nem éli át az ember, elképzelni sem tudja, milyen.
És igen, sokan durván fogalmaztak, de hát pont ezt szereti a kérdező, nem?
21es, igazából nem tudom minek válaszolok neked, de ha már igen, remélem legalább neked jobb napod lesz tőle.
tényleg nem érted miről szól a kérdésem. na jó, akkor itt egy kis segítség TLDR:
tudom magamról, hogy nem egészséges, sőt, akár rám veszélyes vágyaim vannak, amiktől szeretnék szabadulni, de nem tudom, hogyan. két külön dolog, mit élvezek és az, hogy logikusan szemlélve mi lenne jó nekem. el vagyok keseredve, mert a két választásom jelenleg, hogy vagy boldogtalan vagyok, vagy belemegyek egy ilyen káros kapcsolatba. tanácsokat és tapasztalatokat kérek.
így érthetőbb?
22es, igazából azért nem próbáltam ki eddig, mert nem volt rá lehetőségem. egyrészt elég hosszú ideig eltemettem ezeket az érzéseket és próbáltam figyelmen kívül hagyni őket, másrészt "pechemre" normális, kedves, egészséges férfiakkal tetszettünk meg egymásnak.
23as, köszi, igazából nem innen gyikről várom a megváltást, de jól esett kiírni magamból. első körben hivatásos pszichológushoz megyek megint, nem tudom, ők alkalmaznak-e ilyen módszert, de majd meglátom nyitott vagyok.
Amúgy az szöget ütött a fejembe, ha már neked ez kell, mert hű de bdsm, akkor mi bajod azzal, ha a szavaiddal élve "földbedöngölnek"?
Tudod mit? Ha te fejleszted az önismereted (szintén lehet felnőtt korban), akkor én meg fejlesztem az empátiám.
U.i.: trollgya ús vagy....
mint 28as leírta, nem ismeretlen gyikes emberek lenézése és beszólogatása elégít ki...
az tesz boldoggá, ha az bánt, akit szeretek.
Engem az csesz fel, hogy boldog gyerekkorod,normális családod és párkapcsolataid voltak, és mégis itt sajnáltatod magad olyan dolog miatt, amiről csak te tehetsz és te felelsz. Felnőtt ember létedre a te dolgod a szexuális vágyaid kordában tartása...
A másik, hogy ha te lesérülsz a nagy durvulásban, nyilván eltolod a képed orvoshoz, tehát megintcsak azokkal cseszel ki , akik normálisak.
Mások mit megadtak volna egy jó gyerekkorért, jó kapcsolatokért, te meg itt sajnáltatod magad,hogy de rossz neked, mikor a te döntésed minden ilyen cselekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!