Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bántalmazó kapcsolatot akarok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazó kapcsolatot akarok? Fogadjam el magam, vagy mit kezdjek ezzel? (26/N)

Figyelt kérdés

Ne mondjátok légyszi, hogy hülye vagyok, tudom magamtól is.

Azzal kezdeném, hogy nem ért soha semmilyen trauma, tök boldog gyerekkorom volt szerető szülőkkel, soha nem bántalmazott senki és a kapcsolataim voltak normális pasikkal. Mindig is szerettem a durvább szexet és a legutóbbi kapcsolatomban a BDSM nem csak az ágyban valósult meg hanem 24/7 irányba ment a dolog. De azt érzem, hogy nekem ez nem elég...az a "baj", hogy ez csak úgy működik normális emberek között, ha vannak határok, van biztonsági szó és a domináns fél nem használja ki a másikat, pl egy vita alkalmával nem ezzel dönti el a kérdést, vagy a haragját sem tölti ki a másik félen. Szóval minden mindkét fél megegyezése alapján történik.

De pont ez a bajom, hogy arra vágyok, hogy valaki tényleg úgy bánjon velem kénye kedve szerint önzőn, ne legyen biztonsági szó, ne legyen beleegyezés. Valójában is félni akarok tőle és azt akarom, hogy ha úgy tartja kedve, bántson testileg és lelkileg, nekem ne legyen beleszólásom. Ja igen, mindent ezt amúgy szerető kapcsolatban.

Tudom, hogy ez rohadtul nem egészséges és korábban más jellegű probléma miatt jártam pszichológushoz is ahol beszéltünk erről is,de nem sikerült kideríteni, mi okozza ezt nálam és mi lenne a megoldás. (Nincs egyébként ezen kívül semmilyen mentális betegségem.)

Szóval volt bárki hasonló helyzetben? Fogadjam el, hogy ez van? Mert oké, hogy így érezném teljesnek az életem, de pl gyereket, amit majd szeretnék, biztosan nem mernék ilyen kapcsolatba vállalni.

2021. máj. 11. 16:42
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
44%
Mert az a stabil hapsi aki jól pofánvág? Öcsém... Aki nem egy degenerált köcsög, az tutyimutyi,mi? Nem baj, szerencsére nem foglaljátok a helyet a normális csajok elől a normális srácok számára :) Csak majd ne legyen sírás-rívás ha úgy pofánrúgnak hogy betörik az orrotok :D merthogy a dolog nem áll meg egykét pofonnál, azt remélem vágjátok.
2021. máj. 11. 18:35
 12/44 anonim ***** válasza:
76%

11-es

Most ezzel a kommenteddel mit szerettél volna elérni? Mert hogy nem segítség az is biztos. A kérdezőnek feltehetőleg (szinte 100%ban biztos vagyok benne) ez egy trauma válasz. Segítségre van szüksége, nem ítélkezésre.

2021. máj. 11. 18:48
 13/44 anonim ***** válasza:
65%

Én olyan rabszolgaként bánnék veled, hogy mukkanni se mernél. De az, hogy lelki bántalmazásra vágysz, meg félni akarsz a párodtól, az már nekem is sok. Aki szeret, az nem fogja akarni, hogy ténylegesen félj tőle, ezek kizárják egymást.

Persze attól még olyat, aki gátlástalanul kihasznál és agyba-főbe gyötör és akár ver és erőszakol, még találhatsz, elég ilyen csávó van. De szeretni az ilyen nem fog soha. Bár mondjuk nem is világos számomra: ugyan mi különbséget jelentene egy ilyen kapcsolatnál az, hogy szeret-e vagy sem?

2021. máj. 11. 19:14
 14/44 anonim ***** válasza:
4%
Jólvan akkor traumáskodjon tovàbb :D nekem is van bőven traumám köszi, mégsem lettem beteg szexualitású :))
2021. máj. 11. 19:17
 15/44 anonim ***** válasza:
74%

Hát nem tudom lányok, szerintem csak addig vágytok ilyesmire, amíg a valóságban meg nem tapasztaljátok, hogy milyen az. Elképzelni még izgalmas lehet, de megélni nem annyira.

Nekem pl. vannak perverz szexuális fantáziáim, de pontosan tudom, hogy ha tényleg olyanokat csinálna velem valaki, annak nem örülnék túlzottan. Sőt.

2021. máj. 11. 19:18
 16/44 anonim ***** válasza:

"Jólvan akkor traumáskodjon tovàbb :D nekem is van bőven traumám köszi, mégsem lettem beteg szexualitású :))"

Rendben, örülj neki. De nem vagyunk egyformák, nem kell bele rúgni sem abba aki mas.

2021. máj. 11. 19:19
 17/44 A kérdező kommentje:

11/14-es, ha egy buta kis tini vagy, akkor még elnézhető a faszkodásod, de ha felnőttként ítsz ilyeneket, akkor szánlak. igen, szánalmasabb vagy az én hülyeségemnél is

többen írtátok a pszichológust, mint írtam jártam, tényleg nem hiszem, hogy bármilyen eltemetett traumám lenne. de lehet érdemes lenne tényleg ezen a vonalon újra próbálkozni, lehet megint elmegyek. attól tartok, hogy kidobok egy rakat pénzt és egyszerűen csak ilyen vagyok :(

akik azt írták, hogy csak addig akarnék ilyen kapcsolatot, amíg nem tapasztaltam meg...hát, ismerem magam, de, valóban akkor lennék lelkileg teljesen kiteljesedve.

2021. máj. 11. 19:34
 18/44 anonim ***** válasza:

Próbálkozz különbőző terapeutáknál, akik akár hipnózis segítségével elő tudják hozni az eltemetett emlékeket.

Sokáig én is azt hittem, hogy semmi trauma nem ért gyerekkoromban, aztán kiderült, hogy ez messze nem így van.

Semmi baj ezzel, csak foglalkozz vele, mert hidd el egy ilyen kapcsolatban se lennél boldog, hiába hiszed, hogy erre vágysz.

2021. máj. 11. 19:37
 19/44 anonim ***** válasza:
75%

Remélem majd úgy durván kianalizálnak hogy megtudod milyen a végbél felrepedés mert a drága dom f..szid ezt csinálja.

Vagy mikor úgy kicsavarják a karodat hogy sírnod kell.

Vagy mikor arra kényszerítenek hogy lovagolj meg egy üveget minden lukaddal, sőt felveti hogy megb..szatna egy kutyával stb

Na nekem ezeket csinálta/mondta a nyomorék, még jó hogy kidobtam.

Tetszik? Ha igen akkor csináld, nem sajnállak.

Ha valaki ennyire bolond,akkor majd a kórházban újraélesztés után kapadozhatsz.

És nem tini vagyok, hanem tapasztaltam dolgokat. Kezdj az infóval amit akarsz, őszintén szólva lesz.rom, de a helyedben belegondolnék.

2021. máj. 11. 19:39
 20/44 A kérdező kommentje:

19es, szerintem felnőttként is fejleszthető az empátia, szóval kezdhetnél vele valamit, rádférne. vagy csak simán rossz napod van és jól esik a földbedöngölni egy ismeretlent, aki nagyon jól tudja magáról, hogy elcseszett, de nem tud változtatni rajta? most komolyan, mi értelme ennek?

ráadásul van bőven tapasztalatom a BDSMben és a leírtak nagy része még csak nem is túl extrém és durvàbb dolgokat is tettek màr velem. sajnos nem annyiról van szó, hogy csak nem fájt soha rendesen, vagy csak kis lightos megalázasban lett volna részem és ha valaki tényleg durva lenne velem, kigyógyulnék ebből..hidd el, én lennék a legboldogabb, ha ilyen egyszerű lenne

2021. máj. 11. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!