Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálom ezt? Ha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt? Ha tetszik egy pasi, majd kiderül hogy én is neki, és lehetne valami, elkezdünk beszélgetni, akkor én egyből kihátrálok, hirtelen próbálom meggyőzni magam, hogy inkább nem is tetszik, nem is akarok kapcsolatot meg semmit.

Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Önbiz hiany
2021. febr. 13. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez vagyok férfiben. Nálam az az ok, hogy semmi párkapcsolati és szexuális tapasztalatom nincs, és ha kicsit is érzem, hogy a nő nem olyan típus, aki ezt tolerálná, inkább eltűnök, mielőtt elmondanám.
2021. febr. 13. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Psichologus
2021. febr. 14. 07:14
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Keress egy terapeutát. Bármi lehet a háttérben, és nem is feltétlen valami durva dolog (mondjuk bántalmazás), egyszerűen egy rossz beidegződés, egy régi ártalmatlan esemény, egy rosszul beégett szülői mondat...
2021. febr. 14. 08:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha megy az angol, keress rá hogy "attachment type: avoidant"

Elvileg azoknál, akiknél volt valami trauma mialatt felnőttek, ahol megtört a bizalom, kialakulhat az hogy emiatt a jövőben a közeledő kapcsolatokból (önvédelmi reflex okból) kilép "mielőtt" újabb sérülés éri.

2021. febr. 14. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiányod van.

Győzd meg magad arról, hogy rosszabb egyedül, mint valakivel, beszéld be magadnak, hogy családot akarsz, boldog házaséletet és ez egy magadban nem lehetséges, csakis párral együtt.

Ha nem sikerül - menj pszichológushoz (fentebb valakit ugyan erősen lepontoztak, mégis ajánlom, hogy menj hozz, de azzal számíts, hogy 1-2 látogatás nem elég).

2021. febr. 14. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez volt anno. Egyrészt nagyon önbizalomhiányos voltam, úgy gondoltam nem vagyok vagy nem lennék senkinek sem elég jó, nem érdemlem meg. Ebben az időszakban eléggé tapasztalatlan is voltam, másrészt féltem attól, hogy csalódni fogok, vagy valaki megbánt. Igazából én ezen úgy tudtam változtatni, hogy tettem ez ellen. Erőt vettem magamon, elkezdtem több emberrel ismerkedni/beszélgetni, többet jártam társaságba. Elég zárkózott lány is voltam, most már sokkal nyitottabb vagyok, több önbizalommal.
2021. febr. 14. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Pszichológus de minél hamarabb.
2021. febr. 14. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Pont tavaly sikerült megfejtenem magam ezügyben. Nekem ez haveri, baráti társaságoknál is bevett szokás volt, hogy felszívódom ha kezdünk összekovácsolódni.

Azt fogalmaztam meg, hogy inkább én lépek ki, minthogy utasítsanak, mert az az én döntésem. Igen, önbizalomhiány, és ebből fakadó, bizalmatlanság, és hogy kontrollom legyen a dolgok felett. Le lehet küzdeni:)

2021. febr. 16. 10:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!