Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak "bosszút" egy olyan férfin aki 4-5 hónapig csak hülyített engem az interneten keresztül, majd kiderült hogy minden egyes szava hazugság volt?!
Szerintem skizofrén és így kap egy kis figyelmet, én erre is gondoltam többek között.
De mint írtam, isten tudja miért csinálta?! Fogalmam sincs ez mire volt jó, csak tippelni tudok, és rettenetes dolog amit művelt.
ma 15:30
De mégis honnan kellett volna tudnom, hogy minden egyes szava hazugság?!
A legrosszabb rémálmomban sem jut ilyen eszembe, hogy valaki képes hónapokon keresztül hazudni. Ilyen nincs
"Szerintem skizofrén és így kap egy kis figyelmet"
mondjuk ez pont nem skizofrén jellemvonás.
vannak olyan emberek, akik a saját bajaikat más szivatásával vezetik le, vagy csak simán egy empátiátlan szociopata, akinek ez valami kísérlet...
de az is lehet, hogy van valami gond vele, ami miatt nem mer rendes élő kapcsolatba kezdeni (kóros önbizalomhiány, vagy pl mikropénisze van és így nem mer belekezdeni)
ma 19:49
Ha nem tudtok segíteni, ne hibáztassatok légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!