Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az,hogy az internetes társkeresőkön több ezren fent vannak de az egész csak egy átverés?
1/
Akkor fordítva is kb ilyen lehet én meg férfi vagyok.
Szerinted kérdező, mi benne az átverés??
Sajnos az valóban átverés, ahogyan
mesterségesen generálnak érdeklődést, "forgalmat"
pl.: 50 lájk szétszórása után megnézhetem ki lájkolt engem
(ezt csak fizetős szolgáltatással tehetném meg)
Viszont hiába láthatom ki lájkolt, 99% -ban szintén csak az 50 tetsziket szórók lesznek..... akik nem fognak válaszolni, hiába lájkoltak.
Ezt a kavarást leszámítva,
igenis működnek a társkeresők.
"Tök normális csaj vagyok, nem nézek ki rosszul, sokan megnéznek, alap igényekkel"
1. Ott buktad a mesédet, hogy ha ilyen lennél, lenne párkapcsolatod, és nem egy társkeresőn bohóckodnál, ahol elmondásod szerint csak selejtek vannak. Ergo te is az vagy.
3/
Leginkább internetes oldalakról beszéltem nem lakat partikról meg ilyesmikről.Bár ezek is megjátszhatók beépített emberekkel.
4/
Én azt látom hogy általánosságban többször nem működik az online társkeresés mint amikor igen és szerintem ha fordítva lenne akkor beszélhetnénk működő dologról.Tudod mikor működött még mikor bejött a legelején nem volt ennyi hülye sem fent.
5/
Ha tudnád mennyi gyönyörű nőnek nincsen társa,én tudok jó párat de van aki kiállhatatlan,meg lehetne sorolni.A kinézet csak egy dolog de valójában semmi értéket nem ad.
9/
A krumplileves finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!