Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud felszívódni egyes emberek gerince annyira, hogy egy társkeresőt alkotva húzzák le, verik át a reménykedő embereket? Fogyasztóvédelem ebben nem illetékes?
"Néhány oldalon ugyanis megjelent a szervezett bűnözés, emberek és robotok egyaránt azon dolgoznak, hogy könyörtelenül kifosszák az embereket... Ezeknél a cégeknél ún. animátorok dolgoznak, akik egyszerre 20-50 profilt is kezelnek, főként kelet-európai országokban dolgoznak, tehát nem valós, kapcsolatot kereső emberekkel beszélgetnek a felhasználók. A céljuk, hogy minél több fenntartsák a tagok érdeklődését (személyes találkozó természetesen sosincs), és egyre nagyobb csomagra fizessenek elő, vásároljanak prémium csomagokat, vagy hosszabbítsák meg a tagságot."
És tényleg ez megy.
én több ismerősömtől kaptam meg, hogy hülye vagyok, mert fogadok el pénzt attól aki támogatni akarja a projektet amin dolgozok...
máshol meg marketingesek milliókat húznak ki, meg nyugdíjasakat vernek át...
egyeseknek csak a pénz számít...mint a kváknál a szex: "ez csak munka" és ezzel nyugtatják a lelkiismeretüket...
attól még gusztustalan patkányok...
23F
Elfogadni pénzt azért amit szeretnének emberek hogy csinálj az nem rossz.
De a társkeresőkön nem ez van, ott gyakorlatilag semmit sem tudsz csinálni amíg nem fizetsz, és átveréssel húzzák el előtted a mézesmadzagot, szóval a semmiért fizettetnek.
Kvákkal sincs semmi baj, ők megmondják mi mennyi, és adják is, mert ha nem akkor annak híre megy, és kereshetnek más "melót"
Egyszerű vírusok. Persze van, ahol marketingként használják.
Botok mindenhol vannak. Steam, Facebook, mindenhol.
Pont egy társkeresőn, ahol tényleg hatalmas előnyre teszel szert (Persze csak elméletben) egy előfizetéssel ne lennének? Ugyan már. Naív vagy és buta. A való életben miért nem fáj ennyire, ha le akarnak húzni?
Konkrétan 3 másodperc elég, hogy kiderítsd igazi-e a profil. Kis tapasztalattal ránézésre is megy ;)
Ha lehúznak, te vagy a balf_asz.
#3: láthatóan fogalmad sincs hogy miről beszélsz. Társkeresőn nincs előny előfizetéssel. Gyakorlatilag az egész le van tiltva a regisztráción kívül, még üzenni sem lehet fizetés nélkül, szóval nincs előny csak az alapok.
Egyébként 5 perc összehozni egy olyan kamuprofilt ami teljesen eredetinek tűnik.
Engem nem vernek át, de így csökkentik a párkeresési esélyeket mindenkinek, ráadásul gyűlölöm az ilyen pofátlan lehúzós átveréseket, előhozzák belőlem a gyilkolási vágyat...
Amelyik oldalon fizetni kell az alapszolgáltatásért... Kérlek.
Szerinted ki használja az ahhoz hasonló felületeket?
A szomszéd lány/fiuka, aki egyébként van vagy 7-8-as, vagy a pityu/maris a másik faluból, akit még a tényleg nagyon-nagyon elvárással rendelkező emberkék is csúnyácskának/butának mondanak..
Tinder-Badoo-OkCupid-Loovo-twoo-CoffeeMeetsBagel Konkrétan más nem létezik, ami egy icipici értelem szikráját is mutatja. Egyébként biztos kihagytam valamit, de remélem érted a lényeget.
NEM FIZETÜNK ILYEN SZ**OKÉR! Már csak azért sem, mert totál leamortizálod vele a partneredet. Badoon kik vannak kiemelve? Haha, meg sem fordulna a fejemben hogy bármelyikükkel is beszélgessek. Hitwe meg valami zöld háttér alapon fehér logos cucc totál hulladék, és szerintem a zöld dologra gondoltál, ahol fizetni kell csak azé', hogy megnézd a kamuból kapott üzeneted, ami egyébként töknyilvánvaló, hogy egy bot küldte.
Tudom, én nem fizetek ilyenért, mert már láttam elég dolgot ezzel kapcsolatban.
És éppen ezt akarom, hogy terjedjenek az olyan írások amik bemutatják ezeket a lehúzós oldalakat, hogy kevesebben dőljenek be, és végül eltűnjenek a picsbe...
Most úgy csinálsz, mintha ezen kívül nem lenne csalás, bűnözés, stb. Hogy tud annyira felszívódni egyes emberek gerince, hogy kisnyugdíjasokat meghívjon egy filléres utazásra, majd megvásároltassanak velük egy 200 ezres lámpát, ami semmire sem jó? Vagy leütni az utcán, és elvenni a táskáját? Vagy gyerek kezéből kicsavarni a telefont? Soroljam?
Bűnözők mindig is voltak, vannak, lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!