Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, biztos hogy ez a módja? Felszivodni csak úgy?
A történet hasonló ehhez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__13304..
egy lánnyal voltam barátsága sokáig, majd megpróbáltam komolyabbra venni az ügyet, egy randi féleség (ha egy közös kávézást annak lehet nevezni) sikerült, de utána felszivódott a hölgy (nem válaszol nem ér rá).
Igy utólag tudom, hogy ott hibát követtem el, hogy egy puszinál több nem volt. Félek úgy tekintett erre a dologra, mintha barátként kezelem. De egyrész jobban meg kellett ismerjem, másrészt nemrég volt túl egy hosszú és komoly kapcsolaton. De hogyha ezzel ekkora hibát követtem el, akkor ennek ez a módja, csak úgy felszivódni, és esetleg nem utánajárni?
Lányok mi erről a véleményetek? Ha valaki elront valamit, akkor kész, mehet a picába?
Gerinces ember oda áll és közli,hogy mi a helyzet....
De amúgy honann tudod,hogy nem érrá ezt meg írta????
Ha ezt megmondanád talán jobb dolgot tudnánk írni.
Amúgy én szerintem ez nem indok,h csak úgy eltünjön.
Olyan nincs, hogy két hónapig nem ér rá. Ha igazán szeretne találkozni, akkor találkozna. (Gondolj bele fordítva. Gyönyörű és jófej csaj, találkozni akar veled. Még szép, hogy megoldanád, h tudj vele találkozni.)
"Le is csesz" Ez meg már régen rosz. Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!