Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi az az 5 jel amire azt mondjátok, hogy biztos tetszetek a lánynak?
Milyen jeleket kell adni egy fiúnak,hogy ezt észrevegye és lépjen. :)
Köszi. :)
- gyakran mosolyogj rá (sokszor ennyi már elég is)
- mindíg nézz közvetlen a szemébe
Ennyi elég is, nem kell ide 5 "jel". :D
Ez nagyon jó kérdés. :)
Én mindig ezekra női jelzésekre várok, azért szoktam mindennap csajok arcát lesni.
Mondjuk egy egyértelmű szemezés tartósan és egy mosoly, ami nem gúnyos, hanem csábító tuti észrevehető jelként.
De azt tapasztalom, hogy a lányok vagy nem tudják rendesen kimutatni, ha tetszik nekik egy fiú vagy nagyon félénkek és ezért nem látok semmit.
5 jel
1. tartós szemezés
2. gyakran nézegetek felém, hogy nézem-e mondjuk például
3. kedves mosoly, amikor rám néz
4. mondjuk, ha megszólít magától és érdeklődik felőlem, de ezt még nem éltem meg sajnos
5. ha elém áll és megcsókol :D ez is jól hangzik, de ezt sem ízlelhettem még meg
Köszönöm. :)
Bár ez elég kétséges. :D Mert arra is rámosolygok aki nem jön be,ha valami érdekeset csinál,vagy felhivja magára a figyelmet. Szoval nem tuti ez a jel adás sem. :P
Óóó szuper. :)
Hmm hétvégén lehet,hogy ki is próbálom. :)
22:47-es már megírta az 5 legfontosabb dolgot.
(csak azért írtam ide, hogy ha szükségem lenne rá, akkor meg tudjam nézni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!