Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válaszolhatnátok arra a kérdésre, hogy 5tulajdonságot mondjatok, milyen legyen a nagy Ő, mi lenne az?
* megbízható
* jó humorú
* hallgatag (nem szeretem azokat a pasikat, akiknek be nem áll a szájuk:))
* magabiztos
* művelt
Ez lenne az ideál - hogy a valóságban mennyire lesz ilyen a Nagy Ő, majd kiderül:))
nekem már megvan, szóval ezeket is megtaláltam benne (nem sorrendben, egyforma fontos):
-sportos
-céltudatos
-intelligens
-udvarias
-jó társaság (ebben benne van, hogy humoros, tájékozott, stb.)
29/N
egyébként nem hiszek a "nagy Ő"-ben. szerintem több "igazi" is van, csak közülük a körülmények, mi magunk meg ezer különböző ok miatt végül egyhez megyünk hozzá :)
őszinte
érett
jó humorú
megbízható
hűséges
megbízható, mosolygós, inteligens, szeressen sportolni, mi tagadás :D legyen minnél szebb :)
24/F
- fülig szerelmes belém(imádjon):)
- jó humorú, minimum értse a humort
- sok közös téma velem
- udvarias
- nagyon férfias!(ez szerintem belső is)
A hűséges, stb. azért maradt ki, mert ha igazán szeret, nem csal meg, figyelmes és satöbbi:)
Legalább is magamból kiindulván így gondolom:)
tetszenek ezek a válaszok:)
jöhetnek még!
nekem nem sikerül 5öt összegyűjtenem,valahogy mindig egy kicsivel több lesz.
*romantikus(kedves)
*bátor(megvéd,ha baj van,kiáll mellettem)
*jófej(vicces,lehessen vele röhögni)
*sportos(ne legyen dagadt vagy valami)
*megbízható
*megértő
*hűséges
*őszinte
:)
őszinte, intelligens, érett, nem túlzottan romantikus (nem nyálas, férfias), sok közös téma
(és legyen magasabb nálam) :D
macskás
kurv@s
bögyös
dögös
lenyelős
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!