Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első ránézésre egy szimpla külföldi klónoldal. Valószínűleg mint az összes többinél mindenért fizetni kell.
Lehet nem átverés, de egy társkereső igazi értéke nem a funkciók, hanem hogy hányan használják. Több ember = nagyobb esély összeakadni olyannal akivel kölcsönös a szimpátia. Ebből a szempontból a Tinder, Badoo bőven elég, ott vannak a legtöbben. Felesleges az X. oldalra is beregelni (főleg, hogy 60-70%-ban ugyanazok fogják használni).
Persze, hogy átverés, botokkal.
Átverés. Lehet pörgetni a Lucky wheelel, nekem sikerül annyi zsetont összeszednem, hogy tudtam próbálgatni. Több okból is kamunak tűnik:
1.Nem akarnak más oldalra menni csak ezt használni. Ki a fene az aki szívesen marad egy ilyen fizetős és drága oldalon?
2.Ha online vagy egyfolytában lájkolnak a nők és írnak, nincs profilképem amúgy, szóval unalmas a profilom, az egész indokolatlan.
3.Direkt olyanokat írok nekik, ami konkrétan taszító. Pl.: olyan fétisekkel keresek partnert amit max egy szűk kört érdekel, de egyszerűen az összes igent mond és senki nem fújol. xDD
Biztos írhatnék még róla, de nem érdemes jobban elemezni. Kamu, de egy próbát megér, ha nagyon unatkozol, és mit tudom én nem sajnálod erre az értelmetlenségre az idődet. xD De ne vegyél zsetont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!