Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyankor mi a teendő, ha megbeszélik a felek a randit, de az egyikük nem megy el?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha megerősíti hogy neki megfelel és ott lesz, és mégsem megy el. Ti mit tennétek?2017. okt. 28. 23:53
2/16 anonim válasza:
Tirpák, többet ne kommunikálj vele.
3/16 anonim válasza:
Azt, amit akkor, ha eljön. Bemegyek a cukiba vagy a Mekibe, eszem egy jót, és még hamarabb is végzek, mert nem kell beszélni közben.
4/16 Interferencia válasza:
Megkérdezném, hogy mi volt a gond, ha innentől kezdve nem válaszol, kulturáltan elküldöm a f.aszra. Ha utólag kiderül hogy autóbalesete volt, akkor felszívódom, mintha mi se történt volna.
5/16 A legrosszabb válasza:
Törlés, tiltás, blokkolás. Még csak véletlenül se tudjon elérni a szánalmas magyarázkodásával.
6/16 anonim válasza:
ami legutóbb ilyen volt velem,indulatból írtam egy szitkozódó beolvasást,hogy én ott voltam.
erre visszaírt a csaj,hogy ez oké,hogy ott voltam,de olvassam vissza a megbeszélt tali helyét,ami egy utcával feljebb volt mert ő meg ott várt:)
szóval a végén találkoztam vele és elnézést kértem...
8/16 anonim válasza:
Legközelebb, mielőtt valakivel randit beszélsz meg, cseréljetek telefonszámot. Persze ez sem garancia, de mégis több annál, minthogy vársz valahol infó nélkül, mint egy balek.
9/16 Diavolino44 válasza:
Altalaban ezek a szemelyek nok..
10/16 anonim válasza:
Nem olyan régen így jártam én is egy pasival(nem tudom férfinek nevezni).
Egy SMS-ben megköszöntem neki a "jól sikerült randit", a továbbiakban viszont sza..rtam rá.Azóta sem hallottam róla semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!