Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedtem egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtem egy lánnyal, tegnap lett volna a 3. randink, erre a facebookról kell megtudnom, hogy visszament a volt pasijához. Hogy tudnátok ezt lereagálni?

Figyelt kérdés

Én 33 vagyok, Ő 31. Már egy hónapja beszélgettünk, azóta volt két randi, és minden jól alakult. Mondtam, VÉGRE egy értelmes lányt. Tegnap lett volna a harmadik, egy Budapesti kirándulást is beterveztünk. Csütörtök este még 3 órát beszéltünk, péntek reggel is egy keveset. Miután végeztem a munkával írtam neki, semmi válasz. Jó mondom biztos pihen vagy hasonló. Péntek este hívom, nem veszi fel. Írok viberen. "látta" de semmi válasz. Vagy 4x hívtam de semmi. Kicsit ideges lettem, mert szombat délelőtt 10-kor lett volna a találkozó. Jó biztos a telefonja rossz, ne legyünk már paranoiások. Felautóztam a megbeszélt helyre és időponta (innen 30 km), a lány sehol. Hívom, kinyomja. Viberen írok, látta, semmi válasz. Vártam rá vagy egy órát, utána bosszankodva hazavezettem.

Most ma (vasárnap) reggel nyitom meg a facet, nincs az ismerőseim között, rákeresek - a profilképe egy közös kép a volt pasijával, háttérben a Budai Vár.

Mellesleg folyamatosan ömlött a panasz belőle, hogy az előző kapcsolata mennyire rossz volt, a pasi szinte megfolytotta a folyamatos féltékenykedésével, és sokszor volt ordibálásig fajuló vitájuk is.

Férfitársaim! Hogy reagáljak erre? Most forrnak bennem az indulatok, sok mindent eltűrök, de azt nem, hogy hülyének nézzenek!

2017. júl. 16. 12:43
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy ne reagálj, örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen gerinctelen libától. Legalább lett volna benne annyi, hogy lezárja veled a dolgot, de még ki is nyomja a hívást...ilyen miatt egy percig se bánkódj.
2017. júl. 16. 12:45
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neki 1 hónap és újra összevesznek az exével. Várd ki türelmesen, hogy újból jelentkezzen, és akkor küld el a pi.csába.
2017. júl. 16. 12:46
 3/35 A kérdező kommentje:
kettes mondasz valamit... azért most egy jó adag csalódás is van bennem. :(
2017. júl. 16. 12:49
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit akarsz tenni/reagálni? Szerinted lenne értelme bármiféle reakciónak...? Ugyanmár.... A csaj egy tapló, pont. Legalább időben kiderült. Le kel szrni.
2017. júl. 16. 12:50
 5/35 anonim ***** válasza:
84%
Ezek után elmentél a "randira", hogy semmi jelet nem adott, meg kinyomkodta a hívást, üzenetet is látta nem írt...szerintem elég egyértelmű volt, hogy csak hülyített és ezekből észrevehetted volna. Most nem azt mondom, hogy 33 éves fejjel lehettél volna kicsit nyitottabb szemmel járkáló egyén is, mert a szerelem elvakít és te most ebbe belenéztél vastagon.
2017. júl. 16. 12:51
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Okulj belőle! Aki egyfolytában az exén pörög, az még nincs túl rajta. Akkor sem, ha megállás nélkül mocskolja.
2017. júl. 16. 12:53
 7/35 Sunshinedoll ***** válasza:
76%

Sehogy nem kell lereagálni, nem érdemel erőfeszítést, de komolyan. elhiszem, hogy bosszantó, de most mivel lesz jobb, ha írsz neki valami passzív agresszív üzenetet, hogy bish what.

A legjobb és legérettebb viselkedés ez esetben ha nem írsz semmit, és ha a csaj esetleg írni akar, akkor leépíted a francba.

2017. júl. 16. 12:54
 8/35 anonim ***** válasza:
#5 "a szerelem elvakít", a tiniket még lehet, de értelmes felnőtt emberek ennek ellenére is próbálják külső szemlélőként nézni az adott "kapcsolatot", hogy ne essenek ilyen hibákba és ne csináljanak hülyet magukból.
2017. júl. 16. 12:55
 9/35 anonim ***** válasza:
43%
Kíváncsi lennék, ilyenkor összeröffennek-e a gyakoris nők egy kiadós harákolásra, hogy micsoda mocsok volt a csaj. Ja, nem, ők csak a pasit szednék ízekre fordított esetben. Én a helyedben írnék neki valami szépet, és még valami nyilvános oldalon is elmesélném a nevét is közölve, hogy mit tett. Ennyit arról, hogy megéri őszintének lenned, a nők nagy része meg képtelen arra, hogy ezt visszaadja. Elhiszem, hogy nagyon kiakadtál, teljesen jogos a haragod, hiszen pofátlan és megalázó volt a csaj viselkedése. (Kérdés: hol van az a sok tisztességes, őszinte, kedves nők, akikből állítólag olyan sok van? Zárójel bezárva.) Ha neki a másik pasi kellett, megérdemlik egymást, viszont attól még veled lehetett volna őszinte. Sajnálom, hogy így jártál, sajnos nagyon sok az ilyen "nő", és az ilyenektől nyílik ki a bicska a férfiember zsebében, és amikor már az x+1-edik ilyenbe futsz bele, akkor elmegy a kedved az egész ismerkedéstől.
2017. júl. 16. 12:56
 10/35 anonim ***** válasza:
65%
#9 akkor ismerkedj férfiakkal, nyugodtan elhiheted, hogy közülük is sokan megérnek egy misét.
2017. júl. 16. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!