Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtem egy lánnyal, tegnap lett volna a 3. randink, erre a facebookról kell megtudnom, hogy visszament a volt pasijához. Hogy tudnátok ezt lereagálni?
Én 33 vagyok, Ő 31. Már egy hónapja beszélgettünk, azóta volt két randi, és minden jól alakult. Mondtam, VÉGRE egy értelmes lányt. Tegnap lett volna a harmadik, egy Budapesti kirándulást is beterveztünk. Csütörtök este még 3 órát beszéltünk, péntek reggel is egy keveset. Miután végeztem a munkával írtam neki, semmi válasz. Jó mondom biztos pihen vagy hasonló. Péntek este hívom, nem veszi fel. Írok viberen. "látta" de semmi válasz. Vagy 4x hívtam de semmi. Kicsit ideges lettem, mert szombat délelőtt 10-kor lett volna a találkozó. Jó biztos a telefonja rossz, ne legyünk már paranoiások. Felautóztam a megbeszélt helyre és időponta (innen 30 km), a lány sehol. Hívom, kinyomja. Viberen írok, látta, semmi válasz. Vártam rá vagy egy órát, utána bosszankodva hazavezettem.
Most ma (vasárnap) reggel nyitom meg a facet, nincs az ismerőseim között, rákeresek - a profilképe egy közös kép a volt pasijával, háttérben a Budai Vár.
Mellesleg folyamatosan ömlött a panasz belőle, hogy az előző kapcsolata mennyire rossz volt, a pasi szinte megfolytotta a folyamatos féltékenykedésével, és sokszor volt ordibálásig fajuló vitájuk is.
Férfitársaim! Hogy reagáljak erre? Most forrnak bennem az indulatok, sok mindent eltűrök, de azt nem, hogy hülyének nézzenek!
Sehogy nem kell lereagálni, nem érdemel erőfeszítést, de komolyan. elhiszem, hogy bosszantó, de most mivel lesz jobb, ha írsz neki valami passzív agresszív üzenetet, hogy bish what.
A legjobb és legérettebb viselkedés ez esetben ha nem írsz semmit, és ha a csaj esetleg írni akar, akkor leépíted a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!