Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja találkoztam egy csajjal, tegnap pedig letiltott a facebookról. Mit tegyek?
Egy buliból jöttünk haza és a buszon beszélgettünk és haza kísértem mivel 2 utcára lakok tőle. csókolóztunk minden jónak tűnt. R 2 napra találkoztunk és saját magától ölembe ült, minden jónak tűnt. Csókolóztunk beszélgettünk, nevetgéltünk. Erre tegnap letilt a facebookról és azt írja, hogy össze volt zavarodva, mert 1 hónapja szakított az exével és ez túl gyors. Idézem:
"Szia,bocsi,de gondolkodtam es azt hiszem,hogy ez igy nekem nem fog menni,tul hirtelen ez az egesz,nem vagyok erre meg keszen,mert mondtam is,hogy most zartam le egy kapcsolatot,csak mostanaban mem vagyok tul jol es elegge ketsegbe voltam esve,szoval kerlek ne keress es nagyon sajnalom,hogy igy osszezavartalak."
1 smst írtam
nem gondoltam egyből kapcsolatra, csak szerintem egy értékes lány vagy. Gyorsan jött gyorsan ment, ha nem akkor nyugodtan írj rám bármikor.
Szerintem örülj neki,hogy legalább elmondta mi van .
Jobb lett volna, ha még egy ideig húzza az agyad,közben meg az exére gondol állandóan és max búfejeltőnek tart?
Elhiszem,hogy nehéz,de ha nem akar most semmit,akkor nem tudsz mit tenni.
Ha meggondolja magát,tudja hol keressen.
Én még max 1x megpróbálnám felvenni vele a kapcsolatot,de ha leráz vagy nem ír vissza,akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!