Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 napja találkoztam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja találkoztam egy csajjal, tegnap pedig letiltott a facebookról. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy buliból jöttünk haza és a buszon beszélgettünk és haza kísértem mivel 2 utcára lakok tőle. csókolóztunk minden jónak tűnt. R 2 napra találkoztunk és saját magától ölembe ült, minden jónak tűnt. Csókolóztunk beszélgettünk, nevetgéltünk. Erre tegnap letilt a facebookról és azt írja, hogy össze volt zavarodva, mert 1 hónapja szakított az exével és ez túl gyors. Idézem:

"Szia,bocsi,de gondolkodtam es azt hiszem,hogy ez igy nekem nem fog menni,tul hirtelen ez az egesz,nem vagyok erre meg keszen,mert mondtam is,hogy most zartam le egy kapcsolatot,csak mostanaban mem vagyok tul jol es elegge ketsegbe voltam esve,szoval kerlek ne keress es nagyon sajnalom,hogy igy osszezavartalak."

2017. ápr. 5. 07:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Hagyd most kicsit ne is figyelj rá. Bizonytalan, de ha rájön, hogy még is szeretne tőled valamit majd keresni fog.
2017. ápr. 5. 07:31
 2/8 A kérdező kommentje:

1 smst írtam

nem gondoltam egyből kapcsolatra, csak szerintem egy értékes lány vagy. Gyorsan jött gyorsan ment, ha nem akkor nyugodtan írj rám bármikor.

2017. ápr. 5. 07:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmit. Többet nem tehetsz.
2017. ápr. 5. 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Vedd tudomasul.Lehet h meg keres,majd akkor eldontod h mi legyen.
2017. ápr. 5. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Igyál egy sört és kapcsold ki!
2017. ápr. 5. 09:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem örülj neki,hogy legalább elmondta mi van .

Jobb lett volna, ha még egy ideig húzza az agyad,közben meg az exére gondol állandóan és max búfejeltőnek tart?

Elhiszem,hogy nehéz,de ha nem akar most semmit,akkor nem tudsz mit tenni.

Ha meggondolja magát,tudja hol keressen.

Én még max 1x megpróbálnám felvenni vele a kapcsolatot,de ha leráz vagy nem ír vissza,akkor hagyd.

2017. ápr. 5. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Fogd fel úgy,hogy félig megvolt a nap k..vája. Mert ha annyira ki lett volna,és a volt párja iránt érezne még valami,akkor nem smárol mással. :) Az ilyen csak annyit ér,hogy leköpd. Vagy annyit sem. :)
2017. ápr. 5. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem várok 1 hetet. Utána felhívom, ha felveszi beszélünk, ha nem akkor pedig békén hagyom és elfelejtem. Érdekes ez az egész. Még lemondta a talink miatt a matek tanárját és még én maradni akart amikor találkoztunk és én mondtam, h menjünk. Gondoltam még fogom látni.
2017. ápr. 6. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!