Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedtem egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtem egy lánnyal, tegnap lett volna a 3. randink, erre a facebookról kell megtudnom, hogy visszament a volt pasijához. Hogy tudnátok ezt lereagálni?

Figyelt kérdés

Én 33 vagyok, Ő 31. Már egy hónapja beszélgettünk, azóta volt két randi, és minden jól alakult. Mondtam, VÉGRE egy értelmes lányt. Tegnap lett volna a harmadik, egy Budapesti kirándulást is beterveztünk. Csütörtök este még 3 órát beszéltünk, péntek reggel is egy keveset. Miután végeztem a munkával írtam neki, semmi válasz. Jó mondom biztos pihen vagy hasonló. Péntek este hívom, nem veszi fel. Írok viberen. "látta" de semmi válasz. Vagy 4x hívtam de semmi. Kicsit ideges lettem, mert szombat délelőtt 10-kor lett volna a találkozó. Jó biztos a telefonja rossz, ne legyünk már paranoiások. Felautóztam a megbeszélt helyre és időponta (innen 30 km), a lány sehol. Hívom, kinyomja. Viberen írok, látta, semmi válasz. Vártam rá vagy egy órát, utána bosszankodva hazavezettem.

Most ma (vasárnap) reggel nyitom meg a facet, nincs az ismerőseim között, rákeresek - a profilképe egy közös kép a volt pasijával, háttérben a Budai Vár.

Mellesleg folyamatosan ömlött a panasz belőle, hogy az előző kapcsolata mennyire rossz volt, a pasi szinte megfolytotta a folyamatos féltékenykedésével, és sokszor volt ordibálásig fajuló vitájuk is.

Férfitársaim! Hogy reagáljak erre? Most forrnak bennem az indulatok, sok mindent eltűrök, de azt nem, hogy hülyének nézzenek!

2017. júl. 16. 12:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
65%
#30: Ha bizonyítasz, hogy őszinte és tisztességes vagy, akkor az oké, csak én pl. rengeteg olyan nővel futottam már össze életem során, aki annak tartotta magát, mégsem volt az. És az x+1-edik eset után már kezdek kételkedni abban, hogy ki az, aki valóban normális. Az meg már egyenesen ritkaság, ha egy nő is tesz a kapcsolat kialakításáért, nem pedig csak lesi a sült galambot, hogy mikor ülhet bele egy jó kapcsolatba. Amúgy pl. pont a gyakorin visszatérő jelenség, hogy sokszor az itteni nők jönnek elő azzal (és ez nem ellened irányul, mert én is úgy gondolom, hogy kevés a normális nő), hogy pedig annyi, de annyi normális nő van, akire a csúnya, gonosz férfiak nem figyelnek fel, miközben csak nagyítóval lehet ilyeneket találni. Az viszont szerintem nem bosszúhadjárat, ha a kérdező jól kiosztja a csajt a pofátlanságért, senkinek sem kötelező tűrnie.
2017. júl. 16. 14:33
 32/35 anonim ***** válasza:
40%

Én azt vettem észre, hogy vannak normális nők, de ők elsőosztályú bunkókkal jönnek össze, valami rejtélyes oknál fogva. Az egyik csajismerősöm is halál aranyos, értelmes, nem piszkálódós, és mégis egy bunkó a férje, a kedvenc celebje is egy tapló.

2017. júl. 16. 14:37
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Hagynám,nem írnék neki,ha pasi lennék. Ez nagyon nem volt szép tőle...hülye az a csaj,már ne is haragudj.

Próbálj ismerkedni,foglald le magad.

L

2017. júl. 16. 15:04
 34/35 anonim ***** válasza:
Azon már meg sem lepődtem, hogy az igazságért megint lepontozást kaptam a gyakoris "nőktől". Mindegy, mert ők úgyis csak azt fogadják el igazságnak, ami az ő nézeteikhez passzol.
2017. júl. 16. 17:36
 35/35 anonim ***** válasza:
Hasonlóan jártam 6 éve én is...2 hét ismerkedés után (szex is volt már benne jócskán,meg sok minden) egyik napról a másikra bejelentette,hogy vége a dolognak mert holnap megy külföldre dolgozni. :) Persze,nem vettem be,de elfogadtam,hogy szakítani akar...Egy hét múlva elkezdett bombázni sms-ekkel,meg hívogatott,hogy így megbánta,úgy megbánta adjak egy esélyt...Egy hétig gondolkoztam rajta,barátaim tanácsa szerint adtam egy esélyt 3 hónapig nem volt semmi gond,de aztán ismét visszament a régi pasijához,akit annyit szidott...Megtanultam,hogy nem szabad második esélyt adni!Az elsővel kell jól bánni.
2017. aug. 17. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!