Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedtem egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtem egy lánnyal, tegnap lett volna a 3. randink, erre a facebookról kell megtudnom, hogy visszament a volt pasijához. Hogy tudnátok ezt lereagálni?

Figyelt kérdés

Én 33 vagyok, Ő 31. Már egy hónapja beszélgettünk, azóta volt két randi, és minden jól alakult. Mondtam, VÉGRE egy értelmes lányt. Tegnap lett volna a harmadik, egy Budapesti kirándulást is beterveztünk. Csütörtök este még 3 órát beszéltünk, péntek reggel is egy keveset. Miután végeztem a munkával írtam neki, semmi válasz. Jó mondom biztos pihen vagy hasonló. Péntek este hívom, nem veszi fel. Írok viberen. "látta" de semmi válasz. Vagy 4x hívtam de semmi. Kicsit ideges lettem, mert szombat délelőtt 10-kor lett volna a találkozó. Jó biztos a telefonja rossz, ne legyünk már paranoiások. Felautóztam a megbeszélt helyre és időponta (innen 30 km), a lány sehol. Hívom, kinyomja. Viberen írok, látta, semmi válasz. Vártam rá vagy egy órát, utána bosszankodva hazavezettem.

Most ma (vasárnap) reggel nyitom meg a facet, nincs az ismerőseim között, rákeresek - a profilképe egy közös kép a volt pasijával, háttérben a Budai Vár.

Mellesleg folyamatosan ömlött a panasz belőle, hogy az előző kapcsolata mennyire rossz volt, a pasi szinte megfolytotta a folyamatos féltékenykedésével, és sokszor volt ordibálásig fajuló vitájuk is.

Férfitársaim! Hogy reagáljak erre? Most forrnak bennem az indulatok, sok mindent eltűrök, de azt nem, hogy hülyének nézzenek!

2017. júl. 16. 12:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
#20 tény, hogy erkölcsileg felette áll, de mi értelme lenne bármit is írni egy ilyen hulladék nőnek? Szerinted meghatja őt? Tovább kell lépni szó nélkül és kész, az a legbölcsebb dolog.
2017. júl. 16. 13:45
 22/35 anonim válasza:
5%
12 es a nők 99,9 %-a aberált így néz kifogni azt a maradékot aki "normális" bár azok se 100% osan.
2017. júl. 16. 13:47
 23/35 anonim ***** válasza:
24%

"Persze ehhez némi ész is kellene, hogy lásd..."

Már bocs, de nem a csajnak kellett volna felhívni a srácot, hogy bocs, de nem érdekelsz, mert visszajött az exem? Szólt neki? Nem. Szegény gyerek meg még gratuláljon is hozzá, hogy (mondjuk ki nyíltan) átverték. Biztos, hogy nekem kell ész?

2017. júl. 16. 13:50
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Úgy reagálj, hogy leszarod. Nem azért, mert ez a legegyszerűbb, hanem mert így azt az érzést kelted benne, hogy nem számít. A létező legrosszabb.
2017. júl. 16. 13:56
 25/35 anonim ***** válasza:
Köpj hármat, és örülj a szerencsédnek!
2017. júl. 16. 13:57
 26/35 anonim ***** válasza:

""Inkább kívánj neki sok boldogságot, hiszen újra olyan szerelmes az exébe, hogy rólad el is feledkezett, amit kicsit nehezményezel, de megérted"

Ezt remélem csak viccből írtad. Ki a frász alázná meg magát ennyire?"

Nem, nem viccből írtam. Akkor aláznám meg magam, ha minősíthetetlen hangnemben elkezdenék fröcsögni. Én biztos azt tenném,. amit írtam fordított helyzetben.

N

2017. júl. 16. 13:57
 27/35 anonim ***** válasza:
25%
#26: Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha megaláznának, tisztességtelenül bánnának veled, akkor tényleg úgy viselkednél-e, ahogyan leírtad, vagy esetleg s*gget csinálnál a szádból, és kiakadnál. Egyébként ti sosem fogjátok átérezni ezt az egészet, mert nektek kb. semmit sem kell tennetek ahhoz, hogy legyen egy kapcsolatotok, csak jól kell kinéznetek, és jó esetben még némi eszetek is van. A férfi gürcöljön, feleljen meg kismillió elvárásnak (amiből ha egynek esetleg nem felel meg, akkor 99%-ban azonnal kip*csázzátok), kezdeményezzen, szervezze meg a randit, utazzon el oda a kedvetekért, fizessen, szórakoztasson, aztán meg ha jogosan felháborodik a tisztességtelen viselkedésen, akkor elbagatellizáljátok, hogy ugyan már, ez semmiség, és vágjon hozzá jó képet.
2017. júl. 16. 14:07
 28/35 anonim ***** válasza:
Pezsgőt bontanék, hogy nem a kapcsolatunk kellős közepén csalna meg/menne vissza.
2017. júl. 16. 14:14
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
#27-es: senki nem mondta, hogy ez semmiség, sőt, jópáran leírtuk (nők is), hogy a csaj egy bunkó paraszt volt. De attól még hiába kezd el fröcsögni a kérdező, csak saját magát alázná meg. Fordított esetben (tehát ha a bunkó randipartner férfi) is ugyanezt tanácsolnánk; xarja le, és örüljön, hogy idejében megszabadult egy tirpáktól. (Vagy amit a nemtudomhányas írt, hogy emelkedjen felül, bár én a lexarásra szavazok.) Ennyi!
2017. júl. 16. 14:15
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy csak halkan kérdezném meg, hogy hol van az az állítólag rengeteg tisztességes, normális nő. Mert hogy én nagyon kevés ilyet látok, az biztos. Persze mindegyikük szeretné elhinni magáról, hogy ő ilyen (a gyakoris nők meg főleg)"

Ha azt írom, hogy pl. én ilyen vagyok, akkor jön az, hogy én is csak egy hulladék gyakoris nő vagyok, aki csak szeretné ezt hinni magáról?

Nem mondom, hogy én mennék az idegeire egy férfinak sem, de az tény, hogy még feleolyan gáz dolgot sem csináltam, senkivel, mint a kérdésben szereplő nő. Én mindig megmondtam egyenesen, hogy mit szeretnék, és fektettem sok energiát is az ismerkedésbe, párkapcsolatba.

Ja, és nem hiszem azt sem, hogy sok tisztességes, normális nő létezik.

Amúgy én is a lesz-arásra szavazok, a bosszúhadjárat és a fröcsögés szánalmas.

2017. júl. 16. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!