Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai internetes társkeresés hazugságokra épül? Talán ezért nincs jövője a legtöbb itt született randinak, kapcsolatnak?
Ismerek egy lányt, és most megtaláltuk Tinderen is. Az egy dolog, hogy a képei alapján egy szép és vonzó csajnak kellene lennie, de olyan szabadidős tevékenységeket vall mindemellé magának, ami kamu.
A csaj életben 70+ kg és 180 cm magas, régebben azért vékonyabb volt. A társkeresőn 3-4 éves képei vannak kint, matchelt + beszélt vele egy ismerősöm, szóval aktív.
Férfiaknál nem mondom, hogy jó a BMW mellett / izompólóban pózolós kép, de legalább őszinte. Ő pont ezt tudja, ez vagy belefér valakinek, vagy nem
Namost ezek a lányok a "hamis" profillal nyilván jóval nagyobb érdeklődést kapnak, mint amit életben kapnának, ez pedig torzítja az énképüket.
Alá tudom támasztani amit mondasz, de nekem pont mindegy mert az életemben volt kb. 6 randim, és Tinderről 1 sem. A probléma amit leírtál szerintem kb. a 10. felesleges randi után jönne elő, de kétlem hogy ennyinél tartasz Tinderen.
Amúgy meg a BMW mellett kigyúrt pózoló sem őszinte, ha a BMW hitelből van, az izmokat meg koksszal szedte fel.
"bárkiről készülhet nagyon előnytelen és nagyon előnyös kép is. Most akkor melyik az igazi?"
Mindkettő az "igazi", amennyiben nem lett utólag módosítva a kép, és nem volt túl közel a kamera (akkor sokat torzít az optika).
"épeszű ember énképét nem csiszolják az online likeok"
Pedig ha tudnád mennyi "travel addict", meg "misz madam" élete ez...
Nehéz ügy.
Amit leírsz, az általános. De nem csak a nők körében, sőt nem is csak a társkeresés témakörben. Próbálj csak használt autót venni. Az esetek 90%-ában az autó rosszabb állapotban van, mint a képek alapján gondolnád. Sokszor nem is korrekciózva vannak a képek, csak olyan szögből fényképezik, ahonnan bizonyos sérülések nem látszanak. Ingatlanoknál ugyanez. A képeken szép, jó állapotú, aztán kiderül, hogy azért vannak repedések a falon, penészesedik a konyha, a tető sem tökéletes már, az udvar meg elhanyagolt.
De visszatérve a társkereséshez, találtam már meg ismerős nőt, aki a képei alapján nagyon is csinosnak tűnt. Sőt a bemutatkozása alapján egy valóban izgalmas, értékes ember. Biztosan rengeteg megkeresést kap ismeretlen férfiaktól, viszont ismerem élőben. A képei minimum 4-5 évesek és azok is retusáltak, a "szeretek kirándulni" részből annyi igaz, hogy évente 2-3 alkalommal meglátogatja a családját, a "kiismerhetetlen, nehezen irányítható" pedig egyenlő azzal, hogy konok és hisztis. De ugyanez férfiaknál is megvan. Egyszer elmegy valamilyen rendezvényre (pl. terepverseny), ott milliónyi fotót csinál magáról és úgy állítja be, mint ha az az ő hobbija lenne és rendszeresen ezt csinálná. De láttam már olyan képet is, ahol az illető egy prémium autó mellett pózol (útban ... felé megjegyzéssel), ügyesen kitakarva az autón a céges logót és telefonszámot.:)
#4:"Mikor értitek már meg, hogy épeszű ember énképét nem csiszolják az online likeok, akinek meg igen, azzal kár kezdeni?"
Ez aranyos, de ugye tudod, hogy ezzel gyakorlatilag a közösségi/társkereső oldalakat használók minimum 99%-át lehülyézted?:)
Igen tudom, de én arról nem tehetek h hazudoznak. Számomra a hazudozók selejtek. Addig nincs baj még a selejt a selejtet megtalálja, csak amikor a selejt veri az ajtót, hogy márpedig a másik miért selejt... Én adtam már el házat, lakást is, nem hazudtam. Nem jobb érzés reggel úgy felkelni, hogy nem kell szorongni? Nekem igen. Ami hibája volt jeleztem, ennyi. Társkeresőn is voltam. Millió randi, elcsépelt idő, mert hazudoztak, beszédhibások voltak, retardáltak, stb.. Állítolag most még rosszabb a nők "igénye". Nincs ezzel baj, csak kínálat nincs rá, max képeken, azt akkor jön h "hol vannak a rendes férfiak". A mesében...
A másik meg amit írtál, akkor ezek szerint egy "nőt" egy használt autóhoz kell hasonítani? Áru-áru? Ezzel egyetértek, mert ahogy mondod 99%-uk sajnos nem más :/ Lehet lepontozni, mert tudom az igazság mindig fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!