Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik sokan ennyire az inceleket?
Annyira hogy akár a halálukat kívánják, mint itt a gyakorin megtörtént.
De mi az oka hogy gonosznak állítják be őket, és összefogva szidalmazza itt őket boldog-boldogtalan, szitokszóként használva az incelt, akkor is ha nem is tudják az-e a másik?
"Azért ez nem teljesen igaz, azt nevezzük incelnek aki nem tud párkapcsolatot kialakítani a másik nemmel.."
Te így definiálod, a névből eredô definíció pedig más, én azt használom
Aszerint pedig az incelek szüzek, technikailag, sosem voltak semmilyen nővel
Szerintem teljesen mindegy hogy miként határozzuk meg, mert nem ez a kérdés
A kérdés az hogy miként juttok el odáig hogy a nemi erőszakot is azokra húzzátok rá akik még sosem szexeltek?
"átsüt minden válszodból a frusztráltság.."
Valöban? Elhinném én ezt neked, na de az ellenoldal frusztrált fröcsögéseiről mégis mi a véleményed?
Az rendben van? Valóban?
Mert akkor nincs miről beszélnünk
".a való életben nincs incel probléma"
Hát pedig ez a topic is egy szelete a való életnek, úgyhogy elhihetnéd igazán
"mert nem érdeklik őket a problémád"
Nyilván nem érdekel senkit aki nem volt olyan állapotban, de nem is róluk szól a kérdés, ennyire egyszerű
"nem a nök nevetnek és aláznak hanem maguk a férfiak.."
Itt nem nevetés, hanem görcsös női sivítozós gyűlölködés zajlik, leginkább csak frusztrált nők jutnak erre a szintre, amikor állati ösztönös dühvel támadnak egy valójában ártatlan csoportot
És ezt nem az egyszerű vitába szállásra értem, sosem avval volt gond
"Te így definiálod, a névből eredô definíció pedig más, én azt használom"
Hát magyon nem mindegy, épp amiatt, amit a továbbiakban írtál.
"Aszerint pedig az incelek szüzek, technikailag, sosem voltak semmilyen nővel.
Szerintem teljesen mindegy hogy miként határozzuk meg, mert nem ez a kérdés
A kérdés az hogy miként juttok el odáig hogy a nemi erőszakot is azokra húzzátok rá akik még sosem szexeltek?"
Épp ez a lényeg, hogy az emberek többsége nem a szűz férfiakat hívja incelnek, hanem azokat, akiknek még nem volt kapcsolatuk, és ezért az egész női nemet okolják, illetve szerintük nekik alanyi jogon járna nő, illetve szerintük a nőktől el kéne venni minden alapvető emberi jogot, hogy legálisan megerőszakolhassák őket. Ha nagyon érdekel, milyenek az igazi incelek, látogass el az incels.is nevű oldalra, vagy Redditen kukkants be az r/IncelTear nevű subba, szerintem nem nehéz megérteni, miért utáljuk őket.
Az incel szó önkéntelen cölibátust jelent, és nem mást
Involuntary celibasy, innen a szó
De nem ők érdekelnek, hanem az az istentelen gyűlölet ami itt ellenük tobzódik, ugyanis ez volt a kérdés
Ezt a kérdést pedig elég nehéz megérteni
Hát egy ilyen "Önkritikás" keresö majom, aki épeszűen, érvekkel vitázni nem tud, csak személyeskedni, csakis önmagán röhöghet
Mit gondolsz én miért vagyok itt?
Mert az ilyen 1 bites lényeken mint te tényleg lehet röhögni, de persze közben jó lenne megérteni azt is hogy miként válnak ennyire siralmassá az ilyen emberek mint az önkritikást kutató nő is, és az összes zombihorda módjára működő ócsároló is
Mi tett ennyire elvakult és durván frusztrált emberré téged önkritikás vadász?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!