Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik sokan ennyire az inceleket?
Annyira hogy akár a halálukat kívánják, mint itt a gyakorin megtörtént.
De mi az oka hogy gonosznak állítják be őket, és összefogva szidalmazza itt őket boldog-boldogtalan, szitokszóként használva az incelt, akkor is ha nem is tudják az-e a másik?
Azert, mert a noknek letelemuk fenntartani az "angyali image"-et, semelyik masik temaju kerdes ala nem jon tobbszaz valasz.
Az incelek ismerik a nok sotet oldalat, es szivesen beszelnek rola. Es ez egyre inkabb kozbeszed targya, ami a noknek hat..... nem igazan tetszik. Probaljak a szellemet visszatuszkolni a palackba, mindenfele mocskolodassal probalkoznak, a tarsadalmi felelossegvallalas helyett. Mert a jogokert verik az asztalt, de a velejaro kotelessegeket haritjak.
36F incel
"Azert, mert a noknek letelemuk fenntartani az "angyali image"-et"
Igen engem ez az "angyali image", ez a tündéri stílusuk "fogott meg" nagyon amit előadtak itt is.
De szerencsére nem minden nő ilyen szánalmas, mégha legtöbben meg is vetik az incel fajtát, azért idáig mint itt is, nem mennek el.
Felelősségüket csak a stílusukért kellene vállalniuk szerintem, de arra sem hajlandók, utána meg még csodálkoznak hogy visszakapják azt a stílust de durván, és még ők sértődnek meg.
Nagyon gáz banda, az incelek se semmik, de ezek az "anti-incelek" überelik őket bőven
Úgy látszik hogy amíg mindkét oldalon a végletekig frusztrált emberek vannak, addig értelmes párbeszéd közöttük nem lesz
Viszont ha nem ócsárolna egyik fél sem, akkor legalább nem menne ez a teljesen értelmetlen háború, aminek semmi pozitív hozadéka nem lesz senki számára
Az ócsárolást pedig jelen esetben nem én kezdeményeztem
Viszont van egy probléma az én érvelésemmel is: addig működik amíg egy egyértelmű incel ki nem jelenti hogy ő bizony teljesen nőgyűlölő
Ebben az esetben kénytelen volnék meghátrálni és elismerni a nők jogát az incelgyűlöletre, mert az a része hogy gyűlöljük aki minket gyűlöl az jogos.
Mivel én nem lehetek sem a magam bírája, sem incel (én az MGTOW irányhoz tartozom, és az hogy ki minek tart engem csupán annyira érdekel minthogy az illető volt-e tojni aznap vagy sem) ezért a kérdés döntőbírája egy nem anonim incel lehetne, vagy esetleg 36f incel barátunk, ha valahogy igazolódik hogy ő az
Addig azonban marad az ami eddig: egymás kölcsönös megvetése és esetleg ócsárolása itt ezen a fórumon
"Az incelek ismerik a nok sotet oldalat"
😂😂😂
Nálatok kevesebbet senki nem tud a nők bármelyik oldaláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!