Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik sokan ennyire az inceleket?
Annyira hogy akár a halálukat kívánják, mint itt a gyakorin megtörtént.
De mi az oka hogy gonosznak állítják be őket, és összefogva szidalmazza itt őket boldog-boldogtalan, szitokszóként használva az incelt, akkor is ha nem is tudják az-e a másik?
Hát mióta olvastam, hogy egy incel rámaszturbált egy megölt lány tetthelyes fotójára (kinyomtatta) és a videót elküldte a lány anyjának és ezt a tündérfiút körbeünnepelte a többi incel...hmmm...hát nem lehet nem imádni egy ilyen aranyos társaságot?
Vagy hogy szerintük a nemi erőszaknak örülni kéne, mert a megerőszakolt nő az szexhez jut?
Vagy hogy a nők azért tartanak kutyákat, hogy dugassák magukat vele?
Amúgy mikor vonultok már el tényleg? De úgy istenigazából? Egy olyan platformon sem fordulnátok meg ahol nő van? Mindig koslattok a nők után, közben gyűlölitek őket.
Nem igazán gyűlölök senkit. Egyszerűen nincs hozzá se kedvem, se időm, se energiám. Kicsit irigylem azokat, akiknek van.
Az inceleket szimplán bénának tartom és többségüket rosszindulatúnak. Idegesítő, hogy mennyire képtelenek érvelni és mennyire csak a saját szövegüket hajtják úgy, hogy nem tesznek a dolgokért semmit. Elvárják, hogy kapjanak nőt, de képtelenek a dologért bármit is megtenni. Helyette, csak kifogásokat gyártanak. Ez szerintem nagyon béna és ráadásul nagyon unalmas is.
(Egyébként vicces, hogy én kb. naponta megkapom úgy az incel jelzőt pár nőtől az oldalon, hogy nem vagyok az. Ezek a kategóriájú nők szintén olyanok, mint az incelek: Bénák és unalmasak.)
Az incel jelentése önkéntelen cölibátus. Tehát valami hiányzik az ilyen emberk életéből, jelen esetben a szexualitás.
Általában ezt nővel akarják, szóval ha szexelni akarnak egy nővel vagy barátnőt szeretnének maguknak, akkor nem utálhatják őket. Ez eléggé logikus nem?
Ha én utálom a zsidókat akkor nem akarok zsidó szomszédot magamnak nem fogok zsinagógát építeni a kert végébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!