Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gyűlölik sokan ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyűlölik sokan ennyire az inceleket?

Figyelt kérdés

Annyira hogy akár a halálukat kívánják, mint itt a gyakorin megtörtént.

De mi az oka hogy gonosznak állítják be őket, és összefogva szidalmazza itt őket boldog-boldogtalan, szitokszóként használva az incelt, akkor is ha nem is tudják az-e a másik?

2021. máj. 5. 21:15
A kérdező szavazást indított:
Mert akik gyűlölik őket minden férfit gyűlölnek
Mert az illető a saját frusztrációját vezeti le rajtuk
Mert az illetőt zavarja hogy az incelek sem futnak akármilyen nők után, esetleg válogatnak is
Mert az ilyen ember unatkozik, és jódolgában nem tud mit kezdeni magával, ezért provokál egy támadható csoportot
Mert az ilyen ember csúnya és visszataszító alakoknak képzeli minden esetben őket, akiket ellenségének tekint
Mert az ilyen ember szereti az észt osztani, és megsértődik amikor nem vevők erre az incelek (sem)
33 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/114 anonim ***** válasza:
90%
Nem biztos, hogy ők is úgy definiálják az incelt, ahogy te.
2021. máj. 5. 21:17
 2/114 anonim ***** válasza:
26%
Mert debilek.
2021. máj. 5. 21:18
 3/114 anonim ***** válasza:
89%

Érdekes, hogy olyan válasz nincs, amiből kiderülne, hogy aki behány tőlük, az azért teszi, mert kis szűzgyerekek, és azért mert találtak maguknak egy hangzatos nevet,most elhiszik hogy menő lúzernek lenni

Kb. mint a budis nénire a köztisztasági felelős

2021. máj. 5. 21:19
 4/114 anonim ***** válasza:
92%
Azért, mert napi szinten kiírnak 3-4 nőgyülölő kérdést. Mindenki hibás a nyomorukért, csak saját maguk nem. Baromi irritálók, és elmebetegek.
2021. máj. 5. 21:21
 5/114 anonim ***** válasza:
90%

4-es

Megelőztél, ezt akartam írni én is..

2021. máj. 5. 21:22
 6/114 A kérdező kommentje:

Kihagytam hogy sok incel idegesítően bugyuta elméletekkel áll elő, ami távol áll a realitástól.

Viszont pusztán emiatt gyűlölni őket nem túlzás?

2021. máj. 5. 21:22
 7/114 A kérdező kommentje:

"Kb. mint a budis nénire a köztisztasági felelős"

Akkor most te szerinted gyűlölni kellene a budis néniket, mert van egy túl szépen hangzó menő csoportnevük is?

Mert ebből ez jön le

2021. máj. 5. 21:29
 8/114 anonim ***** válasza:
15%
És valakik miért tartják lúzernek azt a pasit aki talán sose talál párt magának?
2021. máj. 5. 21:30
 9/114 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem tudom szó nelkul hagyni, ha valaki arrol papol egy nyilt forumon, hogy vegyék el a Nők szabad parvalasztashoz valo jogat, vagy olyanokat ir, hogy "hazassagban koteles vagyok dugni, amikor ő ugy gondolja"
2021. máj. 5. 21:33
 10/114 A kérdező kommentje:

9# Nem kell szó nélkül hagynod, nem arról van szó. Nem kell egyetérteni velük, a kérdés csak annyi miért kell így gyűlölni őket egyeseknek?

Az ellentmondó vélemény kinyilvánítása még nem gyűlölet.

A szidalmazás, lenéző arrogáns stílus, és a pokolba kívánásuk már gyűlölet (ami érthetetlen egy épeszű ember számára) egy olyan csoport felé, amely ellene semmit nem vétett, és kb. esélye sincs rá hogy vétsen

2021. máj. 5. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!