Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik sokan ennyire az inceleket?
Annyira hogy akár a halálukat kívánják, mint itt a gyakorin megtörtént.
De mi az oka hogy gonosznak állítják be őket, és összefogva szidalmazza itt őket boldog-boldogtalan, szitokszóként használva az incelt, akkor is ha nem is tudják az-e a másik?
Érdekes, hogy olyan válasz nincs, amiből kiderülne, hogy aki behány tőlük, az azért teszi, mert kis szűzgyerekek, és azért mert találtak maguknak egy hangzatos nevet,most elhiszik hogy menő lúzernek lenni
Kb. mint a budis nénire a köztisztasági felelős
4-es
Megelőztél, ezt akartam írni én is..
Kihagytam hogy sok incel idegesítően bugyuta elméletekkel áll elő, ami távol áll a realitástól.
Viszont pusztán emiatt gyűlölni őket nem túlzás?
"Kb. mint a budis nénire a köztisztasági felelős"
Akkor most te szerinted gyűlölni kellene a budis néniket, mert van egy túl szépen hangzó menő csoportnevük is?
Mert ebből ez jön le
9# Nem kell szó nélkül hagynod, nem arról van szó. Nem kell egyetérteni velük, a kérdés csak annyi miért kell így gyűlölni őket egyeseknek?
Az ellentmondó vélemény kinyilvánítása még nem gyűlölet.
A szidalmazás, lenéző arrogáns stílus, és a pokolba kívánásuk már gyűlölet (ami érthetetlen egy épeszű ember számára) egy olyan csoport felé, amely ellene semmit nem vétett, és kb. esélye sincs rá hogy vétsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!