Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik sokan ennyire az inceleket?
Annyira hogy akár a halálukat kívánják, mint itt a gyakorin megtörtént.
De mi az oka hogy gonosznak állítják be őket, és összefogva szidalmazza itt őket boldog-boldogtalan, szitokszóként használva az incelt, akkor is ha nem is tudják az-e a másik?
"Nem-Nem, én eredeti Önkritkás elmebeteg kérdést szeretnék, úgyhogy kérlek erőltesd meg magad!"
Na ezért mondom hogy írjál egyet, ha ilyet akarsz a legjobb ha magad írod meg
73
Senki nem tudja úgy megírni, mint a mester..
"Szia..én nem utálom őket , engem egyszerűen nem érdekelnek.."
Szia, akkor a kérdés nem rólad szól, nem kell magadra venned, ennyi
"ez a kérdés itt a gyakorin, a virtuális térben érdekes csak a való életben kb. nincs is, vagy mint említettem nem tudunk róla.."
Micsoda nincs?
Incelek vagy incelgyűlölet?
Mert incelekből elég sok van, csak nem reklámozzák magukat neten kívűl, miért is tennék
Incelgyűlöletet viszont csakis itt tapasztalok, a való életben az ilyenek csak kussolnak, a szájukat sem merik kinyitni, mert egy élő vitában egy életképes vitapartner ellenében esélyük sincs helytállni, ezt a stílust amit itt előadnak nem tolerálnák élőben
"az incel gyilkosok/erőszaktevők nyilván egy kissebbség a csoporton belül..ezt is elfogadom.."
Ugyanolyan arányban vannak köztük gazemberek mint a teljes társadalomban, nemi erőszaktevő pedig garantáltan egyetlen sincs közöttük (akkor nem lennének incelek)
"azért mert a kommentekben állandóan önkritikát követel a nőktől, annak ellenére, hogy neki minimálisan sincs :D Erről volt már két kérdése is. A másik ismertetőjegye, hogy szerinte rajta kívül senki nem tud érvelni:D (neki az az érv, ami az ő igazát támasztja alá. Ami ezt megcáfolja, az nem érv:D)"
Nem követeltem senkitől önkritikát, de ha nagyon szeretnéd követelek
Csak az a baj ha ti önkritikára lelnétek, egyből szaladnátok a pszihiátriára kezeltetni önmagatokat, és akkor ki maradna incelt köpködni meg személyeskedni, ócsárolgatni ide?
Érvelni pedig hát ne is haragudjatok, de gőzötök sincs arröl hogy mi az az érv, ez nektek nyilván kimaradt magyarórán
De nem csak én tudok érvelni, henem még jópár értelmes ember képes rá, aki nem alacsonyodik
"nemi erőszaktevő pedig garantáltan egyetlen sincs közöttük (akkor nem lennének incelek)"
Azért ez nem teljesen igaz, azt nevezzük incelnek aki nem tud párkapcsolatot kialakítani a másik nemmel..az hogy elmegy egy prostihoz vagy megerőszakol valakit az még nem változtat azon a dolgon hogy nem kell a nőknek és így incel marad. Mert a prostinak fizet, a másik esetben pedig az illető akarata ellenére teszi azt amit tehát a nőnek ott sincs beleszólása...
"...Akkor érveljél itt! Tudjuk, hogy ebből áll az életed. Ja meg a képzeletbeli barátnőddel szoktál még lenni."
Érvelnék ha lenne értelmes vitapartnerem aki felvállalja azt a mocskot amit itt jópáran műveltek
De amúgy nem az én dolgom az hogy megindokoljam: miért kell így gyűlölni egy nyomorult társadalmi csoportot, akik annyit sem ártottak itt nektek mint a patkányok? mégis úgy kezelitek őket mint a patkányokat, pedig a stílusotok alapján (ami maga az ember) annyit sem értek emberileg együttvéve sem mint bármelyik incel, pont a ti stílusotok az ami a patkányokra hasonlít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!