Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gyűlölik sokan ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyűlölik sokan ennyire az inceleket?

Figyelt kérdés

Annyira hogy akár a halálukat kívánják, mint itt a gyakorin megtörtént.

De mi az oka hogy gonosznak állítják be őket, és összefogva szidalmazza itt őket boldog-boldogtalan, szitokszóként használva az incelt, akkor is ha nem is tudják az-e a másik?

2021. máj. 5. 21:15
 61/114 anonim ***** válasza:
89%

Jézusom. És persze egy ilyen fröcsögő, rángatózó görcsöt ne utáljunk? Házhoz mész a pofonért, öregem. Meg is érdemled, hogy veled mossák fel a padlót. Te, aki lelotyózol másokat.. kívánom, hogy életed végéig a jobb kezed legyen a társad, minket nőket meg hagyj békén!

Ja és a varjak nézzék szemed csecsebogyónak, ha már a rendes érveléseimre nem reagáltál, meg kiforgatod mások szavait te gyökér!

2021. máj. 6. 17:59
 62/114 A kérdező kommentje:

"És persze egy ilyen fröcsögő, rángatózó görcsöt ne utáljunk?"

Ugyis utálni akarsz engem, tegyed, szánalmas maradsz!

"Házhoz mész a pofonért, öregem. Meg is érdemled, hogy veled mossák fel a padlót"

Ez most nekem mondod? A felmosónyél nálam van, öregem

"Te, aki lelotyózol másokat.."

Konkrétan kit is lotyóztam le?

Hazudozol is, még szánalmasabb vagy

"kívánom, hogy életed végéig a jobb kezed legyen a társad, minket nőket meg hagyj békén!"

Hasonlóan szépeket kívánok neked is, ha már ilyen kedves kis senki vagy

És eszed ágába se jusson a komplett női társadalom nevében szólni! majd pont egy ilyen?

"Ja és a varjak nézzék szemed csecsebogyónak, ha már a rendes érveléseimre nem reagáltál, meg kiforgatod mások szavait te gyökér!"

Ez már ugyan minősíthetetlen szöveg, de az érveléseid dumádon jót röhögtem, te azt sem tudod mi az, gyökér!

2021. máj. 6. 20:18
 63/114 anonim ***** válasza:
100%

Itt van: Utóbbi kérdés esetében jogosan nézik lotyónak, de ez miért fáj neked??

Nem én hazudozok és sírok egy oldalon, mint egy idióta. :D Egyébként szerintem kettőnk közül te vagy a szánalmasabb. Nekem van párom, neked nincs, ha ilyen maradsz, nem is lesz. De elnézve, lehet jobban jár a társadalom. És fiatal vagyok amúgy meg, de köszi. :D

Egyébként többet nem fogok írni. Neked még a levegő is kár, nemhogy a szöveg. Nem érted meg, hogy egy beteg ember vagy, akinek kezelés kell.

Úgyhogy csá.

2021. máj. 6. 20:24
 64/114 A kérdező kommentje:

Te jó ég, azt írtam hogy ők nézik jogosan annak, nem azt hogy én állítom róla hogy az

Tudod én nem vagyok olyan ostoba mint te, hogy idegen emberekről olyan dolgokat állítsak amikről nekem valójában gőzöm sincs.

Viszont azt hogy te ostoba vagy már egész nagy bizonyossággal állíthatom

2021. máj. 6. 20:29
 65/114 anonim ***** válasza:
100%
63-as teljesen feleslegesen veszekszel az Önkritikással:D Az egyik legagresszívebb, és legnyomorultabb incel az egész gyakorin.
2021. máj. 6. 20:51
 66/114 A kérdező kommentje:

Az agresszív sem én vagyok, mert magatokat észre sem veszitek!

Ha egyszer ép ésszel látnátok magatokat, és nem egy agyatlan zombihorda módjára őrjöngenétek, és csordaszellemben, állati szinten nyomnátok az ész nélküli fröcsögéseiteket, talán meglátnátok hogy ki itt az agresszívak. De a viselkedés amit itt EGYESEK művelnek, az nem ép emberi elméjű, ha látnák magukat, önként tennék fel magukra a kényszerzubbonyt

2021. máj. 6. 21:14
 67/114 anonim ***** válasza:
100%
Önkritikás, mi lenne ha nyitnál erről egy új topicot? Ez már kicsit uncsi:/
2021. máj. 6. 21:18
 68/114 A kérdező kommentje:

67#

Kedves rajongóm!

Ott a lehetőség előtted hogy olyan topicot nyiss, amilyet akarsz

Ha elég ügyes vagy, megtalállak ne félj!

2021. máj. 6. 21:24
 69/114 anonim ***** válasza:
100%
Nem-Nem, én eredeti Önkritkás elmebeteg kérdést szeretnék, úgyhogy kérlek erőltesd meg magad!
2021. máj. 6. 21:34
 70/114 anonim ***** válasza:
100%
Mi alapján hívják önkritikásnak? Merthogy ezt a nevet eléggé meghazudtolja...:D
2021. máj. 6. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!