Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel kérdés már nem személyes, hanem társadalmi probléma ami politikai megoldást követel?
Állítják, hogy a párkapcsolati piac egyre rosszabb ami nem tudom pontosan mit takar..és mivel csomószor olvastam ezt az oldalon de nem láttam erre választ ezért megkérdezem:
Szerintetek milyen politikai megoldás kell, ami nem sérti senkinek sem az alapvető jogait?
Férleértések végett én nem vagyok "incel", a kérdést teljesen komolyan gondoltam mert kíváncsi vagyok!
"Prostitucio elosegitese? Hogy meg tobb no zsebeljen be milliokat munka nelkul? "
Munka nélkül? SZolgáltatást nyújtanak. Amúgy mehetsz te is prostinak. Bőven van igény fiúkra. Igaz, 90%-ban a melegek részéről, de a női prostik sme élvezik a munkát. DOlgozz, ne válogass, és akkor dől a lé!
Én erre csak annyit mondanék, hogy az európai kultúra egyik alapját, az egyik leghatalmasabb birodalmat, aminek a hagyatéka a mai napig velünk van egy csapat nőrabló incel alapította! Aki ismeri a szabin nők elrablásának történetét, az tudja, hogy Róma városának megalapításához az kellett, hogy az "incelek" elraboljanak egy rakás fiatal nőt, akiket vendégségbe hívtak eredetileg.
Tehát minden incel gyűlölőnek jusson eszébe, hogy az ókori Róma létre sem jött volna, és az európai civilizáció is más lenne, ha nem lett volna egy csapat kanos incel, akik nőket raboltak el, mert csak így jutott nekik.
Ha az Indus-völgybe mész, ne felejts el matricát ragasztani az időverdára, hogy "NEM ALUMÍNIUM" :)
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!