Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel kérdés már nem személyes, hanem társadalmi probléma ami politikai megoldást követel?
Állítják, hogy a párkapcsolati piac egyre rosszabb ami nem tudom pontosan mit takar..és mivel csomószor olvastam ezt az oldalon de nem láttam erre választ ezért megkérdezem:
Szerintetek milyen politikai megoldás kell, ami nem sérti senkinek sem az alapvető jogait?
Férleértések végett én nem vagyok "incel", a kérdést teljesen komolyan gondoltam mert kíváncsi vagyok!
Amig a nok pacekra, bemondasra kapnak hormontablettat, ha ferfikent kerem a kemiai kasztraciomat, akkor mar nem ilyen egyszeru a helyzet.
A noket balvanyozo tarsadalomban elunk, sajnos.
Prostitucio elosegitese? Hogy meg tobb no zsebeljen be milliokat munka nelkul? Inkabb lenyirni oket kopaszra, azt kirakni a 40 fokos melegbe aszfaltozni a fiukkal.
36F incel
"Prostitucio elosegitese? Hogy meg tobb no zsebeljen be milliokat munka nelkul? Inkabb lenyirni oket kopaszra, azt kirakni a 40 fokos melegbe aszfaltozni a fiukkal."
Így is úgy is működik a prostitúció, ha legalizálnák legalább lennének belőle állami bevételek, adó formájában és talán biztonságosabb lenne a dolog mindenki számára.
"Ha erről neked az jut el az agyadig, hogy ingyé' pénz és inkább borotváljuk kopaszra (mivan?) oszt' pusztuljon a negyven fokban a betonnal, borzasztó mentális állapotban lehetsz."
Mikor és hol írtam én ilyet? :O
De a fogamzásgátló arra van, hogy ne essünk teherbe, nem pedig arra, hogy ne kívánjuk szexet. (most tekintsünk el attól, hogy lehet neki libidó csökkentő mellékhatása is akár)
Amúgy mi a baj velük? Ez is egy szolgáltatás, van aki igénybe veszi, ennyi. Sokan amúgy nem önszántukból csinálják, de ez gondolom mellékes. Én nem csinálnám, nem venné be a gyomrom, de van, akinek meg igen. Én előbb állítanám oda a gyilkosokat, állatkínzókat, pedofilokat 40 fokban asztalfozni, mint a qrvákat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!