Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel kérdés már nem személyes, hanem társadalmi probléma ami politikai megoldást követel?
Állítják, hogy a párkapcsolati piac egyre rosszabb ami nem tudom pontosan mit takar..és mivel csomószor olvastam ezt az oldalon de nem láttam erre választ ezért megkérdezem:
Szerintetek milyen politikai megoldás kell, ami nem sérti senkinek sem az alapvető jogait?
Férleértések végett én nem vagyok "incel", a kérdést teljesen komolyan gondoltam mert kíváncsi vagyok!
"Gyerekmentes, fiatal, egyedülálló nők betelepítése külföldről. "
Azért nincs nőtök, mert ilyen szellemi hulladékok vagytok. A nő az tárgy, akit idecipelnek, hogy legyen kit dugnod. És komolyan csodálkoznak, hogy senkinek nem kellenek a beteg agyukkal.
24: Most komolyan ezzel mi bajotok van? Nem sérülne senkinek semmilyen joga.
Ja, hogy akkor egyenlőbb párkapcsolati piac lenne, ahol nem férnétek hozzá korlátlanul az alfákhoz és lehet a párkapcsolatban is lenne felétek elvárás?
Frusztrált férfiak szexhez való hozzáférése nem alkotmányos alapjog, a fiatal nők emberi méltósága viszont az.
Az ha valaki nem tudja kiélni a vágyait, az a saját problémája, neki kell megtalálni az okát és megoldást keresni rá. Hiába hiszi az egyén, hogy az öncélú dugás jó dolog, mert a társadalomnak ebből egyáltalán semmi haszna nem származik, szóval nem is tartozik ilyen típusú felelősséggel senkinek.
#25 nem hiszem el ezt a mérhetetlen ostobaságot.ha nektek hoznak szexrabszolgákat az miben befolyásolná a nők életét? Attól mi miért dugnánk mással hogy a selejteknek hoztak nőket? Veletek eddig se dugtunk 👏😂
Na most kiégtem esküszöm 😂😂😂
#25: 24: Most komolyan ezzel mi bajotok van? Nem sérülne senkinek semmilyen joga.
Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy segítenek? Szerinted ki a franc akarna a családját hátrahagyva, nyelvtudás nélkül ideköltözni, kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, és itt a legalja férfiakkal összejönni. Szóval önkéntes jelentkező garantáltan nem lenne.
"Gyerekmentes, fiatal, egyedülálló nők betelepítése külföldről. "
Egyszerább lenne összefogdosni a rinyáló inceleket és kizsuppolni őket valahova Szibériába. Problem solved.
"2018 áprilisában Robin Hanson közgazdász blogbejegyzést írt, amely a szexhez való hozzáférést és a jövedelemhez való hozzáférést hasonlította össze, és azt írta, hogy elgondolkodtatónak találta, hogy hasonló aggodalmat nem mutattak ki az alacsony jövedelműek esetében. Néhányan bírálták Hansont, mert a szexről úgy beszélt, mintha árucikk lenne; mások pozitívabban írtak véleményéről.[76] A New York Times rovatvezetője, Ross Douthat 2018 májusában írt egy hasonlóan ellentmondásos opciót "A szex újraelosztása" címmel, amelyben azt javasolta, hogy a szexrobotokat és a szexmunkásokat elkerülhetetlenül felszólítsák az incelek szexuális vágyainak kielégítésére.[110][111] Néhány kommentátor ezzel a nézettel egyetértő cikkeket írt, köztük Toby Young, aki egyetértett abban, hogy a szexrobotok "működőképes megoldás" lehetne[23] mások kritizálták a rovatot a nők tárgyiasítása és az incel ideológia legitimálása miatt."
Wikipédia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!