Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért teszi tönkre ennyi nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi tönkre ennyi nő a jól működő kapcsolatát?

Figyelt kérdés

Gyakran látom (át is éltem), hogy adott egy megfelelő férfi a nőnek, majd ezt szépen elszúrja a nő. Közben, egy csomó kifejezetten negatív férfinál mindent megtesz sok nő.

Pl. nekem is volt olyan barátnőm, akivel minden okés volt, imádtuk egymást, majd elkezdte túltolni a féltékenykedését. Aztán azt is, hogy mi lesz, ha ő fog félrelépni. Semminek sem volt semmi alapja, egyszerűen bekattant, én pedig nem bírtam elviselni. De, olyan is volt, hogy egy barátnőm egyszerűen elkezdett durván hízni, egyre lustább lett, egyre kevésbé figyelt rám. Figyelmeztettem, hogy ez nem oké, aztán nem javult semmi és szakítottam. Évekkel ezelőtt volt ez, azóta is utánam sír.

A környezetemben is elég sok ilyet látok, hogy megvan a szerelem, csak egyszerűen egy idő után nem is tesznek a kapcsolatba semmit a nők. (Persze, férfiaknál is látom ugyanezt, csak engem a női oldal érdekelne.)

Ezekkel a helyzetekkel szemben, ott egy csomó kapcsolat, ahol a férfi alkoholista, agresszív vagy egyszerűen nem figyel a nőre, nyíltan félrelép és mellettük kitartanak nők.

(Nem azt mondom, hogy minden nő ilyen, mert szerencsére vannak kivételek, de elég gyakori.)

2021. máj. 3. 12:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
27%

Tanuljátok már meg leszopni magatokat könyörgöm. Akkor nem nyüglődnétek ennyit a nőkön.

Azt meg csak te hiszed hogy megfelelő vagy, és hogy tökéletes a kapcsolat. Ha a párodnak nem jó, akkor vagy mégis van veled baj, vagy pedig nem megy olyan faszán minden, mint hiszed.

2021. máj. 3. 15:01
 22/27 A kérdező kommentje:

Újra jött pár olyan beteg válasz, amiről írtam. Újra csak azt írtátok páran, amit TI láttok bele egy szövegbe, ami NINCS ott.

Nincs csalódottságom. Attól, hogy valamit nem értek, még nem vagyok csalódott. Kíváncsi vagyok, nem csalódott.

Arról sincs szó, hogy párkapcsolati guru lennék. Ilyet sem írtam.

Nyűglődés sem történt.

Sokadszorra kérdezem, hátha a sok beteg beszólás mellé egy választ is sikerül kinyögni: Miért nem kerestek fel egy szakembert, ha minden mögé paranoiásan mást láttok, mint ami van? A saját életetek tehetnétek boldogabbá.

2021. máj. 3. 15:05
 23/27 anonim ***** válasza:

A szakemberre neked van szükséged. A problémád megnevezése: konfabuláció 😃

Ja és fogadd meg a 21-es tanácsát 😂

2021. máj. 3. 15:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Ismerős. Nekem a horgolás tette tönkre a kapcsolatom...
2021. máj. 3. 15:10
 25/27 A kérdező kommentje:

Továbbra sem sikerült válaszolni Szóval, miért nem keresel fel egy megfelelő szakembert, ha betegesen mást látsz egyes mondatok mögé, mint ami van?

Mivel nem én vágtam a fejedhez olyanokat, amiket nem is mondtál, hanem te csináltad ezt velem, ezért nem érzem, hogy fel kéne keresnem egy szakembert. Te egy egyszerű kérdésre sem vagy képes válaszolni.

Újra csak idevágtál egy szót, ami nem való ide. Tényleg nem érzed, hogy valami nálad nagyon elcsúszott? Gyakorlatilag képtelen vagy olyan választ írni, amiben ne egészítenéd ki a saját előítéleteiddel a szöveged.

2021. máj. 3. 15:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Én meg inkább azt látom, hogy a férfiak engedik el magukat jobban, ha van egy hosszútávú kapcsolatuk.
2021. máj. 3. 23:12
 27/27 A kérdező kommentje:
2021. máj. 6. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!