Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ment már tönkre valakinek kapcsolata, házassága a horkolás miatt? Ha külön szobában alszotok emiatt, nem hidegültetek el egymástól?
Hány éves kapcsolatban történt? Akár a különalvás, akár ha teljesen rá is ment a kapcsolat.
Akik emiatt külön alszanak, és működik, hány éve működik?
Szerintem úgy a legegyszerűbb, ha csak akkor alszotok külön, ha egyikőtök ellezd horkolni, mikor a másik nem alszik. Olyankor egyszerűen átcuccol, és nincs gond.
Anyukám nagyon horkolós, volt egy pasija aki állandóan felébresztette emiatt, de az a fazon egyébként sem volt százas. Sokszor aludtam egy szobában anyukámmal, sosem zavart a horkolasa. Nagyszüleim is horkoltak.
4-es, szerintem teljesen jó így.
Valaki írta, hogy csak akkor aludjanak külön, amikor a másik fél konkrétan elkezd horkolni. Hát szerintem azért éjszaka cuccolni az ágyneműt, "költözködni" nem jó ötlet annyira.
Mi is külön alszunk néha. Nem horkolás, csak egyszerűen én jobban szeretek hűvösben és úgy, hogy beszűrődik valamennyi fény, ő meg teljes sötétben és jó melegben. Én kinti 15-20 fok fölött már nyitott ablaknál aludnék szívem szerint. Ezért van, hogy külön is alszunk.
A kapcsolatunkra ez nincs hatással, nem olyan fontos dolog az együtt alvás (nekünk).
A miénk remélem nem jut erre a sorsra. Közös albérletben gondolkodtunk utolsó egyetemista évemben, de a falon is áthallatszódik a horkolása.
A füldugók meg az egyéb házi trükkök meg szart se érnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!