Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hetek óta nem tudok rendesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetek óta nem tudok rendesen aludni mert a párom horkol!?

Figyelt kérdés

Beszéltem már vele erről, de csak annyit mondod, hogy nem tudd ezzel mit tenni és ha nagyon zavar engem, akkor max vegyek füldugokat és aludjak úgy...

füldugóval nem a legegészségesebb az alvás.

Ti mit tennétek?

Próbáltam azt, hogy előbb alszok el mint ő, de hajnal körül ugyanúgy felkeltem.

Nem fogok rászokni a kávéra..eddig se kávéztam most se fogok :D

2016. márc. 2. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért, mit csináljon ezzel?! Igaza van, füldugó. Ismerem egyébként a problémát, a párom is rettenetesen horkol és volt egy időszak, amikor nem tudtam aludni tőle.. Egyébként egy nagyon stresszes időszak volt, azóta már helyrejöttek a dolgok, én is lelkileg és alszom, mint a bunda.

Te is keresd meg az álmatlanságod okát (ami egyébként nem a párod horkolása), és addig is használj füldugót.

2016. márc. 2. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Parancsolj: [link]
2016. márc. 2. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Utolsó: hát ez nem olcsó mulatság!

Amúgy én is voltam így, de nem tudtam megszokni. Baromira rossz volt!!!

Utána jött a füldugó, azzal meg úgy jártam, hogy egy idő után napközben sem hallottam olyan jól, mert kiderült fül-orr gégésznél, hogy betömte a fülzsírt is (persze nem volt vészes, kitakarították, csak nem járhattam emiatt dokihoz egyfolytában).

Aztán jött a külön alvás külön szobában (már akinél megoldható).

Én ennél jobb ötletet még nem találtam.

2016. márc. 2. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

az egy dolog hogy nem tehet rola

az meg egy masik hgoy nem is tesz ellene

o okozza a gondot, de o szarik ra, ha teged zavar old meg te? szep kis pasi mondhatom...

nalunk en horkoltam, ezert a parom kikoltozott a nappaliba

aztan eletmodot valtottam, sport, egeszseges etelek, semmi cigig/alkohol es lass csodat elmult a horkolasom

kozben odakoltozott hozzank atmenetileg egy barat ezert a parom visszacuccolt a haloba es ujra egymas mellett alszunk...csendesen :)

szerintem lehet ra megoldast talalni, csak keresni kell, vannak ilyen szajbatevos izek, amik a fogcsikorgatast is megakadalyozzak, lehet hogy van horkolasra is?

2016. márc. 2. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez nem feltetlenul az egeszseges eletmodon mulik. A baratom edz, egeszsegesen etkezunk, eleteben nem cigizett, es havonta 1x max, ha iszik, megis nagyon horkol.

Kerdezo, szerintem figyeld meg melyik az a pozicio mikor nem horkol. Es ha felebredsz a horkolasra, bujj hozza, valoszinuleg arra nem ebred fel, de biztos hogy megfordul, vagy poziciot valtoztat. Legalabbis nalunk ez igy szokott lenni. Bar engem nem zavar, siman elalszom mellette, akkor szoktam csak igy puszilgatni, olelgetni, mikor mar annyira hangos, hogy nem hallom a tevet:))

2016. márc. 3. 06:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Tegnap döntött önként úgy a párom, hogy akkor a kanapén alszik :/

2016. márc. 3. 07:26
 7/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Volt páromnál alap volt, hogy nem hallottam a tévét. És nem segített semmilyen hozzábújás, megfordulás. Ja és ő is dohányzott, szóval ebben lehet valami.

Én azt tapasztaltam, hogy ez egyébként annak is rossz, aki horkol, mert elég fáradt általában. Egy műsorban mondták, hogy ők is felébrednek mikroszekundumokra, csak nem veszik észre, így sokkal kevesebbet pihennek, mint amennyi ideig alszanak.

2016. márc. 3. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon erősen horkoltam, már külön aludtunk. Majd elváltunk. Még mindig horkoltam, ezért kivizsgáltattam magam wgy alvásklinikán. Azóta nem horkolok, kipihentebb vagyok, a vérnyomásom is csökkent. Ez a megoldás: küldd el a párod egy vizsgálatra a Honvéd kórház alvásdiagnosztikai osztályára. Ha szeret, elmegy, hogy újra összebújva tudjatok elaludni (mint mi).

Aki horkol, annak általában légzéskihagyásai vannak. Tulajdonképpen oxigénhiányos állapot alakul ki. Nekem 30%-ban volt éjszakánként, ezért a szívem többet kellett, hogy pumpálja a vért, így évek alatt kialakult egy magas vérnyomás (235/100 volt a csúcsom). A napokban üzemorvosin voltam, 120/70 volt. A kóros horkolás szakneve az APNOE. Így tudsz utána nézni a neten. Most egy túlnyomást biztosító maszkkal alszom, ki lehet bírni, észre sem veszem, hogy rajtam van. 200ezer körüli az ára tb támogatással.

2016. márc. 9. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!