Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam rá a páromat, hogy ne legyen vonalkódos az alsója (rendesen törölje már ki nagy dolog után)?
Egyáltalán miért van az, hogy mi nők ki tudjuk törölni normálisan, nem lesz olyan a bugyink, (még tisztasági betétet is használunk enyhébb hüvelyi folyás miatt!) de a férfiak alsó nacija mindig "vonalkódos" marad?!
Még csak 3 hónapja bútoroztunk össze, 3 hónapja mosok, vasalok rá, és eddig ilyennel nem szembesültem. Nem értem, hogy nem szégyelli otthagyni így az alsógatyáját nekem a fürdőszobapadlón. Nem kisgyerek, én egy férfival akarok együtt élni, nem egy sz*ros kisgyereket örökbe fogadni!! HELP, mit tegyek, szeretem, de ez fúj! :(
27/N
"Miért is te mosol és vasalsz rá? Cseréljetek! Aztán rájön, mit jelent ez"
Ne nevettess. Én magamnak mosok és vasalok, de nem sok mindent jelent, nem kézzel kell ma már mosni.
Nem nevettetlek. Ha cserélnek, akkor flegmán megcsinálhatja a saját gatyáit, ahogy te is viselkedsz, a csajnak meg nem kell a párja szaros gatyáival foglalkoznia.
Az én párom elég igényes ahhoz, hogy wc-zés után mosakodjon, és ha erre nincs lehetősége, nedves wc-papírt használ. Ha valaki erre nem képes, mossa a szaros gatyáját saját maga, ez a minimum.
Lehet igénytelen, de az is lehet, hogy az a helyzet áll fenn, mint amit az előttem írt.
Nekem is elő szokott fordulni, igaz nagyon ritkán. És hiába használok el fél guriga wc papírt, ha a valagam szőrös. Bár ez leginkább akkor szokott előfordulni, ha munkahelyemen munkaidőben végzem el a dolgom.
#2-nek: Igazad van, "nehezebb tisztára sikálni egy darab papírral". A hangsuly az egy szon van. Ne legyél már annyira spur, hogy nem szánsz annyi papirt a törlésre, hogy ne maradjon sza-os.
Kérdezönek: Ezt kell megmondanod neki is: egy férfival akarok együtt élni, nem egy sz*ros kisgyereket örökbe fogadni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!