Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam rá a páromat, hogy ne legyen vonalkódos
az alsója (rendesen törölje már ki nagy dolog után)?
Figyelt kérdés
Egyáltalán miért van az, hogy mi nők ki tudjuk törölni normálisan, nem lesz olyan a bugyink, (még tisztasági betétet is használunk enyhébb hüvelyi folyás miatt!) de a férfiak alsó nacija mindig "vonalkódos" marad?!
Még csak 3 hónapja bútoroztunk össze, 3 hónapja mosok, vasalok rá, és eddig ilyennel nem szembesültem. Nem értem, hogy nem szégyelli otthagyni így az alsógatyáját nekem a fürdőszobapadlón. Nem kisgyerek, én egy férfival akarok együtt élni, nem egy sz*ros kisgyereket örökbe fogadni!! HELP, mit tegyek, szeretem, de ez fúj! :(
Miért van az, hogy a férfiak mindig mindent megmagyaráznak és még a sz*ros alsógatyájukat is természetes dolognak érzik és ha az asszony szólni mer, akkor ő a hibás?
Oké, legyen kakis/véres/akármis, de akkor nem az a logikus hogy a) vagy egyből elindít egy mosást b) ha még nem gyűlt össze elég koszos ruha akkor kézzel kimossa c) legalább beáztatja, nem pedig bedobja a szennyesbe hogy ott bűzölögjön órákat/napokat??
De tényleg, ez miért nem nyilvánvaló mindenki számára? Ezzel nem csak a férfiak ellen beszélek amúgy, ha egy nőé lesz koszos vagy véres és simán bedobja a szennyesbe, az is ugyanolyan igénytelen fajta!
2013. ápr. 11. 17:41
32/61 anonim válasza:
Álszent egy világ ez, én mondom,
2013. ápr. 11. 17:44
33/61 anonim válasza:
GYAKORIKÉRDÉSEK.HU - az oldal, ahol a szaros alsónemű a király és az lesz lepontozva, aki figyel az alapvető higiéniára. Ez igen!
2013. ápr. 11. 17:44
34/61 anonim válasza:
Ne keverjük már bele a betegségeket, hiszen 30 körüli egészséges férfiröl van szo. Azt sem tudom, hogy melyik gyogyszer befolyásolja esetleg a széklettartást, de ilyen jellegü problémák esetén lehet felnött pelenka/betét-féléket használni. Azt pedig nem tudom elfogadni, hogy egy egészséges férfi nem tudja tisztán tartani a végbélnyilását és a párjának/feleségének kutya kötelessége ezt elfogadni, tudomásul venni.
2013. ápr. 11. 17:46
35/61 anonim válasza:
De legalább már tudjuk hogy az itteni válaszolók többségének kakis az alsóneműje! :)
2013. ápr. 11. 17:47
36/61 anonim válasza:
:DDDDD mi ez a kerdes :D
tobbet ne olvasd le a vonalkodot azt kesz
2013. ápr. 11. 18:56
37/61 anonim válasza:
ne hasonlítsuk már össze a szaros alsógatyát a véres női bugyival. a menstruációs vérzéssel nem mindig lehet mit kezdeni, van akinek annyira erős hogy tampon + betét kombón keresztül is pecsétes lesz a bugyi, a nők általában mindent megtesznek azért hogy ne így legyen, de ha becsúszik az is más, mint amikor a férfiak igénytelenül törölnek segget és ráfogják hogy jaj hát ez természetes. ez utóbbi csak nettó parasztság. ha pedig beteg az illető, és széklettartási gondjai vannak, akkor vagy hordjon pelenkát, vagy mossa magának a gatyáit. olyan nőt sem láttam még, aki a véres bugyiját nem azonnal kiáztatta, hanem a fürdőszoba közepére dobta hogy majd a férjem kimossa, most ő a soros. hihetetlen hogy az átlag kommentelő itt mekkora igénytelen koszvirág.
2013. ápr. 11. 19:34
38/61 anonim válasza:
Utolsó, teljesen egyet értek veled..
2013. ápr. 11. 20:02
39/61 anonim válasza:
Na én mindjárt hányok....pfujj, van akinek ez természetes???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!