Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam rá a páromat, hogy ne legyen vonalkódos az alsója (rendesen törölje már ki nagy dolog után)?
Egyáltalán miért van az, hogy mi nők ki tudjuk törölni normálisan, nem lesz olyan a bugyink, (még tisztasági betétet is használunk enyhébb hüvelyi folyás miatt!) de a férfiak alsó nacija mindig "vonalkódos" marad?!
Még csak 3 hónapja bútoroztunk össze, 3 hónapja mosok, vasalok rá, és eddig ilyennel nem szembesültem. Nem értem, hogy nem szégyelli otthagyni így az alsógatyáját nekem a fürdőszobapadlón. Nem kisgyerek, én egy férfival akarok együtt élni, nem egy sz*ros kisgyereket örökbe fogadni!! HELP, mit tegyek, szeretem, de ez fúj! :(
27/N
De most miért kell így nekiugrani a kérdezőnek? Nem minden kapcsolat indul szerelemmel, sokból sosem lesz az, csak szeretet, szimpátia. Hát aztán? Kötelező talán a szerelem? Nem csak azzal lehet jól, harmonikusan együtt élni. Van aki eleve nem is szerelmes típus.
Mondjuk, ha nincs meg a rózsaszín felhő, akkor könnyebben kibeszéli az ember a másikat, de ez sem baj. Miért ne lehetne bármit megbeszélni? Ez pont nem olyan téma, amit az ember a barátnőjével, rokonával tárgyal ki, hol máshol adja ki magából a csalódottságát, mint egy anonim oldalon?
"Lesz itt még más probléma is, ha már most sem vakít a szerelem."
Mert akit elvakít a szerelem, azt nem érdekli a szarfolt a gatyán?
Meg miféle szerelem? Aki képes a rendszeres szaros gatya után szerelmesnek lenni, háát...
De ilyen ember nincs. Ez annyira kiábrándító, hogy huss, már el is repült a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!