Miért nem tudom elfogadni hogy menstruálok, rendesen ciki nemkem ez az egész dolog. De miért? Már a hideg kiráz mikor meghallom ezt a szót, hogy menstruáció
Hány éves vagy, és mióta van mensid? Nekem az első pár évben volt kellemetlen. Megbékéltem vele, barátnőkkel tudok róla beszélni, anyámmal nem és soha nem is tudtam, és rettenetesen zavart, hogy ő bárki előtt képes volt róla beszélni. Iszonyú volt, hogy amikor egy családi összejövetelen bejelentettük, hogy kisbabánk lesz, akkor azt tudta jó hangosan kiabálni, hogy TUDTAM ÉN, HOGY NEM JÖTT MEG NEKED!!!! Férjemnek említést teszek róla, hogy van. Bár inkább csak úgy, hogy bocsánat, rájöttem, hogy azért voltam olyan hülye tegnap, mert ma megjött :) Meg szólok neki, hogy ha már lehet hancúrozni :)
Mindenkinek kellemetlen, de tulajdonképpen ettől vagy nő. Gyönyörű, termékeny nő. Mint a régi termékenységi istennők. A nők teste olyan szoros összhangban van a természettel. A Hold járásával, az időjárással... Nagyon hatnak ránk ezek a dolgok, és ez ettől fantasztikus és gyönyörű :)
hát nekem el lett mondva hogy mit jelent, de engem valahogy nem érdekel ez a dolog, viszont utálom és kénytelen vagyok elfogadni
20 éves vagyok, és 2006 óta van, de botrányos az egész, még mindig nem állt be, és szenvedek vele nagyon
pedig ezt valóban kénytelen leszel elfogadni :D saját érdekedben.. nő vagy és a sok szép dolog mellé, amit nőként megélhetsz ez is jár :D
én sokáig versenyszerűen sportoltam, és nem tudtam megbékélni ezzel az egésszel... szerintem elmúltam már vagy 24 éves mire úgy lettem vele, hogy ez része annak, hogy nő vagyok...
lehet neked is csak idő kell még hozzá
28/l
én szimplán csak a szót nem bírom. mert hosszú,meg olyan olyan tudományos-fantasztikusnak hangzik. én inkább úgy használom,hogy menzesz,mensi,havi,megvan,megjött,piroska,mikulás :D
magával a vérzéssel semmi bajom nincs,minden vérzéskor az jut az eszembe hogy na,terhes lehettem volna,ha lefekszem egy fiúval :D és hozzáteszem azt is hogy: még milyen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!