Baj lehet? ötödikes korom óta menstruálok, azaz nyáron, még ötödik elött jött meg először. Most 9. es vagyok, és nem tudom, hogy normális-e hogy még nem állt be rendesen. (több lent) (? )
Szia!
Én most 22 éves vagyok, 11 éves korom óta menstruálok, és nekem sem állt be. Nagyon változóak a ciklusaim. A doki gyógyszert írt fel, de nem bírom a fogamzásgátlót. Erre azt mondta, hogy akkor nem tud mit tenni vele. Fogadjam el. Szerintem menj el nőgyógyászhoz. A doki biztos tud segíteni.
Ez azért nem vészes. Mindig megjön. Ha hónapokra kimaradna, az baj lenne.
Elmehetsz orvoshoz, de a fogamzásgátló szedése ilyen problémára szerintem baromság. Hiszen az kikapcsolja a ciklust és egy műciklust csinál. Addig lesz rendszeres, míg szeded, utána ugyanilyen lesz, vagy rosszabb.
nekem évekig 40 napra jött meg.. most meg 28ra ahogy a nagy könyvben meg van írva... :D
tini koromban nagyon sok gondom volt vele, nekem is végül fogamzásgátlóval tudták beállítani, de azóta is van, hogy bizonyos időnként átalakul a ciklusom...
ha ettől nem vagyok normális, akkor nem és kész :D
ha úgy érzed, hogy egyébként nincs más bajod ezzel.. pl nincs meg egyhuzamban két hétig meg ilyenek akkor legyél türelmes még simán beállhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!