16 eves vagyok es 166cm es 47 kg. Mostanaba fohytan lev50 kgrol 47 jgra ugy h napi kb 1200 kclt vittem be. De a menszeszem mar 2 honapja nenmm jott meg! Ha ujra elkezdek enni rendesen akk viszaall a menzesz?
1200??? Az nagyon kevés... Bánj jól a testeddel, szeresd magad, légy jó magadhoz, ez LÉTFONTOSSÁGÚ!!!!
Figyelj, mi az oka annak, hogy megvonod magadtól az ételt? Azt hiszem, ezzel a témával sürgősen foglalkoznod kell...
Figyelj, a nőknek évente kell járni nődokihoz rutinellenőrzésre. Én is rühellem, de fontos, jobb, ha megbarátkozol ezzel.
Holnap kezdheted is: kérj időpontot, s ha ott vagy, mondd el mi van, s hogy most vagy először. Meglátod, a nődokinak épp olyan oda belenézni, mint a gégésznek a torkodba...
Szerintem, ha újra eszel rendszeresen, megfelelő mennyiségben, akkor újra meg fog jönni. Én arra gondolok, hogy azért maradt el a menstruációd, mert megvontál kb mindent magadtól és a tested csak a túlélésre koncentrál. A menstruációnak meg ugye a fajfenntartásban van nagy szerepe, így az most eltörpült.
Amúgy ne fogyózz, teljesen jó a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!