Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az nagy baj ha 2 év után sem...

Az nagy baj ha 2 év után sem áll be rendesen a menzesz ciklusa?

Figyelt kérdés
2007 januárjában jött meg először,akkor 13 éves voltam, tehát már 2 és fél éve meg van,és még mindig nem rendszeres.hol 35 napra,hol 40 napra jön meg.Csak onnan tom,mikor fog megjönni,h előtte görcsölök.Nőgyógyászhot nem szeretnék még elmenni,kérlek segítsetek,mi lehet a baj??Mert azt olvastam h általában 2 éven belül rendszeressé válik.Minden hónapban megvan normálisan csak nem 28 napra,vmikor 2 hetet késik.
2009. jún. 23. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy baj! Van, akinek soha nem lesz atomóra pontosságú. Két év nem olyan nagy idő, 18-20 éves korodig biztos be fog állni.
2009. jún. 23. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:

A menstruációs ciklus 27-35nap között normális,én így tudom!:) Nekem sem mindig 28.napra jön meg sajnos.Idén év elején összevissza volt,pedig előtte beállt már rendesen.:S Volt olyan h 4nappal hamarabb jött meg,volt hogy 2hetet késett...

Szerintem beszélj anyukáddal,ő majd eldönti,hogy érdemes-e elmenni nőgyógyászhoz,vagy várhattok még:)

14/L

2009. jún. 23. 09:34
 3/5 A kérdező kommentje:

1.válaszoló,köszi,megnyugtattál akkor még van időm:)

2.válaszoló:Neked is köszi,aranyos vagy,csak az a baj,h nekem van h 40 napra jön meg:S:)

2009. jún. 23. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, 15 éves vagyok, és nekem is kb. 2 éve van meg.

Még soha nem volt rendszeres.Volt,hogy nem volt 3-4 hónapot,vagy nagyon kevés volt,barnás.

Én örülök neki,hogy így kevesebbet szenvedek tőle.De ha téged zavar,menj el nőgyógyászhoz.

2009. jún. 23. 13:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Uccsó válaszoló,sajna nem szenvedek kevesebbet tőle:SVan mikor 40.napra jön + és annyira görcsölök h alig birok felkelni=(
2009. jún. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!