Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam rá a páromat, hogy ne legyen vonalkódos
az alsója (rendesen törölje már ki nagy dolog után)?
Figyelt kérdés
Egyáltalán miért van az, hogy mi nők ki tudjuk törölni normálisan, nem lesz olyan a bugyink, (még tisztasági betétet is használunk enyhébb hüvelyi folyás miatt!) de a férfiak alsó nacija mindig "vonalkódos" marad?!
Még csak 3 hónapja bútoroztunk össze, 3 hónapja mosok, vasalok rá, és eddig ilyennel nem szembesültem. Nem értem, hogy nem szégyelli otthagyni így az alsógatyáját nekem a fürdőszobapadlón. Nem kisgyerek, én egy férfival akarok együtt élni, nem egy sz*ros kisgyereket örökbe fogadni!! HELP, mit tegyek, szeretem, de ez fúj! :(
Mi van emberek, még mindig tart az alsógatya-saga? Szerény véleményem szerint a xaros gatyát nem kitárgyalni kell, hanem kimosni... egyébként ezt ilyen jelképként is lehet általánosítani, valami okból Magyarországon sokan azt hiszik, hogy a x*r attól csökken, ha mutogatják meg sokat beszélnek róla... hát nem emberek, attól, ha eltakarítják.
2013. ápr. 28. 00:48
52/61 anonim válasza:
51-es! Küldtem egy zöld kezet, mert a lényegre tapintottál. :)
2013. ápr. 28. 08:01
53/61 anonim válasza:
Tűzd ki a szaros gatyáját egy botra, mintha zászló lenne, és tedd ki a házatok, lakásotok elé, hadd lássa mindenki. :D
Fehér gatyát vegyél neki, azon jobban látszik.
2013. ápr. 28. 14:52
54/61 anonim válasza:
51-es, ha metafora volt, akkor taps, ha nem, akkor nem igaz. Itt a szar attól csökken, ha jobban kitörli. Akkor nem is kell eltakarítani.
Fú, egyébként gondoljatok bele, a strandok most az ilyen szaros seggűekkel van tele, és az ő kakidarabkáiban úszkálnak a többiek.
2013. ápr. 28. 16:28
55/61 anonim válasza:
Fúúúúújjjj!!! LOL
2013. ápr. 28. 23:49
56/61 anonim válasza:
Végignevettem a válaszokat :D Kösziiiiiiiiiiiiiiiii :D
2015. máj. 22. 16:16
57/61 anonim válasza:
visitva rohogtem az egesz teman. mellesleg szerintem a WCbe ki kell tenni a nedves torlokendot, es muszaj leszel szobahozni a parodnal ezt a kerdest. meg lehet ezt beszelni sertes nelkul is. a vonalkodra addig is spriccelj Vanish-t es tokeletes tisztara mossa a gep. egybkent ettol ha tenyleg szereted nem fogsz kiabrandulni es ha o is szeret teged akkor jobban oda fog figyelni a kerdesre.
2015. aug. 5. 14:54
58/61 anonim válasza:
Na jó én erre a kérdésre még csak most találtam rá de nagyon jól szórakoztam köszi srácok mindenkinek!! :DDDDDDD
2017. okt. 23. 21:35
59/61 anonim válasza:
Ha bélférged van, és folyamatosan vakarnod kell a segglyukadat gatyán keresztül, hogy ne őrülj meg a viszketéstől, úgy nem nehéz összehozni, hogy a nap végére az alapos törlés ellenére szaros legyen az alsógatyád. Sőt, egy idő után átterjedhet a nadrágra is, majd annak a külső oldalára is átüt, ha nem mosol elég gyakran. Velem már előfordult, és csak utólag vettem észre. Randin voltam ilyen nadrágban... :D
2019. jan. 19. 14:04
60/61 anonim válasza:
És ebben az időszakban már az alsóim sem bírták, rendszeresen szakadtak kifelé a sok dörzsöléstől. Volt egy olyan gatyám, amin már egy akkora lyuk volt, hogy le sem kellett vennem, ha leülök kulázni. Egyszer aludt nálam egy csaj, és pont az volt rajtam, hát szakadt a röhögéstől. De akkor ki is dobtam gyorsan a szemetbe, elvégre már második napja volt rajtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!